Gest caritabil: Alicia Keys, însărcinată în luna a şasea, a pozat nud

23 septembrie, 2014

Alicia Keys, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat sâmbătă, pe contul ei de Instagram, o fotografie nud a ei, cu semnul păcii pictat pe abdomen, pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile. Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii

Alicia Keys, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat sâmbătă, pe contul ei de Instagram, o fotografie nud a ei, cu semnul păcii pictat pe abdomen, pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile.

Alicia Keys, în vârstă de 33 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii, un cerc cu trei linii în interior, inventat în anii 1960-1970 de mişcarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravidă, pentru a atrage atenţia asupra campaniei #WeAreHere ("Suntem aici", n.r.), mişcare caritabilă în care este implicată.

#WeAreHere are ca scop atragerea de fonduri pentru diferite cauze sociale, de la protecţia copiilor, refugiaţi în urma războaielor, traficul de persoane la foamete şi ajutorarea sinistraţilor în urma calamităţilor naturale.

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg