Gest impresionant făcut de fetiţa Andreei Marin

23 noiembrie, 2016
Andreea Marin, dupa divort jpeg

De când trece printr-o perioadă dificilă, vedeta de televiziune este şi mai protejată de apropiaţi, iar fiica sa, Violeta, a făcut un gest impresionant pentru ea.

image

Andreea Marin traversează o perioadă grea în viaţa ei, odată cu cel de-al treilea divorţ. Deşi nu arată că suferă şi că este dezamăgită, fiica sa, Violeta, a ajuns la vârsta la care percepe stările sufleteşti, fără prea multe vorbe.

În weekend, Andreea Marin s-a confesat fanilor internauţi cu bucuria mamei surprinse de cel mai tandru gest din partea fiicei sale de 9 ani.

"Aseară am plâns de fericire! Eram tare obosită după o săptămâna grea, de obicei seara mă joc cu fetiţa mea sau gătim ceva împreună sau petrecem timpul altfel una lângă cealaltă, aseară însă i-am spus: "Mami, te superi dacă mă aşez puţin în pat, sunt tare obosită şi simt nevoia să stau puţin întinsă? Vii şi tu cu mine?" Ea îmi răspunde: "Stai liniştită, mami, eu am ceva de făcut, mă descurc singură." A coborât, a cântat puţin la pian, apoi o auzeam trebăluind ceva la bucătărie. " Ţi-e foame, mami, te ajut cu ceva?" Răspuns negativ, asigurări că nu e nevoie, să stau liniştită în pat, că vine şi ea, împreună cu pisica. Sună telefonul, ceva legat tot de muncă, răspund... deodată, Violetă bagă capul pe uşă: "Mami, închide te rog, e important! " Nu pot închide chiar imediat, dar scurtez convorbirea. Ea, moşmondind ceva dincolo de uşă: "Ai terminat?" O asigur că da şi mă şi mir de ce stă de cealaltă parte a uşii. Apoi intră cu emoţie în glas şi în priviri, cu şorţul meu de bucătărie aşezat de parcă era o rochie pentru ea până în pământ, cu tava frumos aranjată în mâini... mi-au dat lacrimile imediat ... " Mami, ţi-am pregătit o surpriză, ca să te simţi mai bine... iartă-mă, am cam stricat toată pâinea ca să pot modela inimioara din mijloc, dar sper să îţi placă... am pus şi un şerveţel asortat violet, cum îţi place ţie, şi ţi-am făcut şi un ceai de fructe fără zahăr, aşa cum bei tu... Şi mă duc să îţi aduc şi o cană cu lapte cald cu cereale, am auzit că e bun să te linişteşti dacă eşti prea obosită... Să ştii că în toate am pus şi un ingredient secret: multă iubire... " Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am râs şi am plâns de fericire în acelaşi timp, ştiu că nu există iubire mai mare şi mai adevărată pe pământ...", a povestit Andreea Marin pe contul ei de socializare.

image


Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg