Gestul cu care Eddie Redmayne şi-a uluit fanii

8 ianuarie, 2016
Eddie Redmayne jpeg

Actorul nominalizat la premiile BAFTA şi Globul de Aur pentru rolul din "The Danish Girl" a făcut o dezvăluire neaşteptată, cu care şi-a impresionat fanii

Eddie are 34 de ani.

Eddie a povestit pentru revista britanică GQ despre un gest caritabil cu care nu s-a lăudat până acum. Unul pe care simte cât se poate de firesc să-l facă, chiar dacă în lumea de azi unora le poate suna ciudat: starul plăteşte chiria actorilor la început de drum. Fără să aştepte nimic în schimb, decât să afle că le merge bine în carieră.

"Cel mai mare privilegiu pe care l-am avut a fost că părinţii mei trăiau în Londra. Aşa că atunci când am terminat facultatea şi n-am avut de lucru vreme de un an, am muncit într-un pub pentru bani de buzunar - însă lucrurile erau OK tocmai pentru că n-a trebuit să plătesc chirie. Azi primesc scrisori de la tineri care vor să studieze actoria, dar nu au cum să-şi plătească chiria. Aşa că asta este ceea ce fac din când în când, îi ajut. Fiindcă este imposibil de scumpă viaţa în Londra", a declarat Redmayne.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg