Gestul disperat făcut de Paris Hilton în speranța că va deveni și mamă de fată

3 martie, 2023

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au 20 de embrioni de băieți congelați. Vedeta a anunțat că va continua acest proces extrem până când unul dintre embrioni va fi fată.

paris hilton hollywood beauty awards png

Recent, Paris Hilton a dezvăluit detalii despre cum ea și Reum au început să înghețe embrionii, transmite okmagazine.com. „Carter și cu mine vorbisem deja despre viitorul nostru împreună, iar apoi, când a venit pandemia, l-am întrebat: „Ce părere ai despre faptul că am putea să ne păstrăm embrioni?"", a spus vedeta.

„Și am făcut-o de șapte ori”, a recunoscut Paris Hilton, care, deși a trecut de atâtea ori prin procesul de păstrare al embrionilor, încă nu e mulțumită, nu are ce își dorește. „Am numai băieți. Am 20 de băieți... Tocmai am trecut din nou prin acest proces acum o lună, așa că aștept rezultatele pentru a vedea dacă există și fete”, a mai adăugat ea.

Paris Hilton și Carter Reum au împreună un băiețel, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în ianuarie 2023.

Primele imagini cu bebelușul lui Paris Hilton

Înainte de publicarea fotografiilor, Paris Hilton a dezvăluit în cadrul podcast-ului ”This Is Paris” numele băiețelului său și al lui Carter Reum. „Numele frumosului meu băiețel este Phoenix Barron Hilton Reum”, a spus vedeta în vârstă de 41 de ani, care a adăugat și că plănuiește „numele de ani și ani de zile”.

Se pare că numele ales are o semnificație aparte, Phoenix însemnând și „speranță, renaștere și transformare”. În plus, cel de-al doilea prenume a fost ales în onoarea bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton. „El a fost întotdeauna mentorul meu și l-am admirat extrem de mult. Am fost foarte apropiați și îmi lipsește în fiecare zi, așa că am vrut să-l onorez prin a-i da numele primului meu fiu”.

Bebelușul lui Paris Hilton (1) jpg

Paris Hilton a mai dezvăluit și că și-ar dori ca ceilalți copii pe care îi va avea să poarte nume de orașe, mărturisind că dacă va avea o fată îi va pune numele London.

Povestea de dragoste dintre Paris Hilton și Carter Reum

Vedeta s-a căsătorit cu alesul său în 2021 și a fost o mireasă atipică, roz. Nunta lor a fost opulentă și a durat trei zile şi trei nopţi. Mirii au închiriat întregul ponton de pe plaja Santa Monica din Los Angeles pentru o petrecere tematică de nuntă denumită Paris World.

A fost un fel de carnaval care au urmat nunţii în sine, eveniment care a avut loc pe 11 noiembrie, la reşedinţa din Bel Air a bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, şi la care Paris a purtat o spectaculoasă rochie de mireasă Oscar de la Renta. Pentru carnavalul care a urmat, Paris Hilton s-a schimbat într-o rochie de mireasă roz neon, scurtă în faţă şi lungă în spate, accesorizată cu o pereche de ochelari cu rame roz şi botine bonbon. Mirele Carter Reum a avut un look mult mai casual.

Foto: arhivă, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg