Gestul disperat făcut în public de Sylvester Stallone de teama coronavirusului

10 martie, 2020
4 sylvester stallone coronavirus 2 jpg jpeg

E alertă la nivel internaţional de teama coronavirusului! Şi vedetele internaţionale au luat măsuri drastice pentru a nu se infecta cu Covid19. Iată cum procedează Sylvester Stallone!

După ce în mai multe ţări au fost identificate persoane infectate cu coronavirus, autorităţile la nivel internaţional sunt în alertă. Italia a intrat în carantină, şcolile din România s-au închis, iar lumea întreagă e în alertă. La urechile vedetelor au ajuns toate informaţiile despre temutul virus şi fiecare se protejează cum ştie mai bine. 

Sylvester Stallone a luat o măsură drastică, chiar în public, de faţă cu fani de-ai săi care îl ştiu de ani de zile, din filmele celebre în care a jucat. Celebrul actor a fost surprins la shopping zilele acestea. Se pare că şi actorul face provizii pentru această perioadă nu tocmai plăcută prin care trecem. 

La 73 de ani, Sylvester Stallone a fost pozat în supermarket cu mănuşi de latex. Aceasta este modalitatea actorului de a se feri de bacterii, de viruşi. Toţi cei din Beverly Hills l-au primit pe Sylvester, dar nu s-au mirat, toţi se tem acum de coronavirus. 

Priviţi imaginile surprinse în supermarket în galeria foto! 

Vedetele internaţionale reacţionează de teama coronavirusului. Ce a făcut Miley Cirus

Miley Cyrus era cap de afiş pentru un spectacol de strângere de fonduri în beneficiul zonelor australiene afectate de vastele incendii de vegetaţie de luna trecută. Alături de ea, urmau să evolueze pe scenă şi câţiva artişti australieni, precum Lil Nas X, The Veronicas şi Seb Fontaine.

Dar pentru că alertele de călătorie i-au făcut pe mulţi să renunţe la deplasări, şi americanca Miley Cyrus a decis să nu facă acest drum până în Australia. Aşa se face că, din păcate, concertul denumit World Tour Bushfire Relief, care urma să aibă loc la stadionul Lakeside din Melbourne chiar vinerea aceasta, să fie în pericol să fie amânat din cauza crizei coronavirusului. Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg