Gestul disperat la care a recurs soţia lui Ozzy Osbourne pentru a afla dacă e înşelată

9 octombrie, 2020
1 oz jpg jpeg

În 2016, a fost dezvăluită aventura lui Ozzy Osbourne cu hairstylistul Michelle Pugh. Bineînţeles, toată lumea a fost foarte şocată, dar cel mai mult a suferit soţia lui Ozzy, Sharon.

Era disperată şi pregătită să facă orice pentru a cunoaşte adevărul. Recent, Sharon a dezvăluit că i-a dat soţului ei somnifere, astfel încât acesta să-i spună mai multe detalii şi să mărturisească că a înşelat-o. „Eram o femeie distrusă. Mi-a trimis un e-mail ce îi era destinat unei alte femei. Apoi a luat o pastilă pentru dormit. Am adăugat încă doi în băutura lui. L-am întrebat şi a început să povestească, aşa a ieşit totul la suprafaţă”.

Sharon spune că acesta i s-a părut singurul mod în care putea cunoaşte adevărul şi afla dacă soţul ei îi era infidel sau nu. „Nu mi-ar fi spus niciodată adevărul. Îi era ruşine, frică”.

Cu toate acestea, somniferele nu au aşa eficiente, pentru că nu au ajutat-o să obţină informaţiile corecte: „Ozzy mi-a spus că a terminat cu această femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că mai erau şi altele. Mai târziu, mi-a mărturisit că este dependent de sex şi a mers la reabilitare.