Gestul nebunesc pe care l-a făcut fostul iubit al lui George Michael la patru ani de la moartea cântăreţului. „George şi-ar fi dorit asta”

27 decembrie, 2020
1 ei doi jpg jpeg

Fadi Fawaz (47) a fost cel care l-a găsit pe iubitul său, George Michael, mort de Crăciun, în 2016. Iar, de când şi-a pierdut dragostea vieţii lui, fostul hair stilist n-a mai fost în stare să-şi revină. Şi, anul acesta, cu numai câteva zile înainte de 25 Decembrie, a avut o răfuială cu poliţia londoneză din cauza ilegalităţii pe care a comis-o.

Fadi a fost înlăturat de poliţie din casa de 5 milioane de lire sterline a regretatului artist, în preajma aniversării a patru ani de la dispariţia lui George Michael. „Acesta este locul meu. George şi-ar fi dorit asta, el ar fi vrut ca această casă să-mi rămână mie”, le-a explicat Fawaz poliţiştilor veniţi la faţa locului.

ei jpg jpeg

Fostul iubit al cântăreţului a fost cel care l-a descoperit fără suflare pe George Michael, în patul său din casa pe care o avea în Oxfordshire. Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de Crăciun a anului 2016. De atunci, Fadi are un comportament deranjant pentru familia regretatului artist. Acesta a fost surprins de mai multe ori dând târcoale vilei din parcul Regent care i-a aparţinut lui George. Iar acum a reuşit să intre în casă şi să spargă un geam.

Se pare că fostul fotograf şi hair stilist al vedetelor a reuşit să sară gardul vilei înainte de-a intra în casă. Un vecin a povestit totul pentru The Sun: „Poliţia în încercat să se înţeleagă cu domnul Fawaz, dar el n-a dorit acest lucru. Într-un final, a fost luat cu forţa din casă, însă mă gândesc că se va întoarce, cum face constant... În preajma aniversării morţii lui George Michael îi e mai greu ca niciodată!”

tot ei jpg jpeg

Un reprezentant al poliţiei londoneze a relatat următoarele: „Ofiţerii de poliţie au descoperit un bărbat de aproximativ 40 de ani în casă. I s-a cerut să plece, ceea ce a şi făcut. Nu a fost arestat. O fereastră a fost spartă.”

Casa din centrul Londrei a rămas goală de anul trecut, de când fostul iubit al lui George Michael a fost dat afară din vilă de către familia regretatului cântăreţ, după ce a distrus mai multe obiecte din interior, precum mobilă, ferestre şi lustre. De atunci a devenit homeless, după cum a declarat într-una dintre postările sale de pe Facebook: „Trei ani de la moartea lui George Michael şi avocaţii lui tot nu au reuşit să clarifice situaţia mea. În ultimele zile am dormit pe stradă, în Covent Garden, în loc să stau în casa mea.”

Fadi Fawaz nu a primit nimic moştenire de la fostul său iubit faimos, care a lăsat în urma sa o avere de 96 de milioane de lire sterline.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}