Gestul pe care Keanu Reeves l-a făcut pentru sora lui atunci când a aflat că e bolnavă

2 septembrie, 2022
ken11 jpg

Keanu Reeves a vorbit despre sprijinul pe care i l-a acordat surorii sale după ce aceasta a fost diagnosticată cu leucemie.

Născut în Beirut, Keanu Reeves împlinește astăzi 58 de ani. Actorul din Matrix a câștigat sume uriașe de bani pentru rolurile sale, precum și fani dedicați. 

Dacă faptele sale în fața camerei sunt celebre, generozitatea lui este uneori trecută cu vederea.

Când sora lui Kim a fost diagnosticată cu leucemie, Reeves a donat spitalelor 70% din taxa de film din The Matrix pentru a trata boala.

„Sora mea mai mică a avut leucemie. S-a vindecat, am donat 70% din câștigurile mele din filmul Matrix spitalelor care tratează leucemia”, spune Reeves. Sunt poate singura vedetă de la Hollywood fără conac. Nu am bodyguarzi și nu port haine de lux. Și chiar dacă valorez 100 de milioane de dolari, încă merg cu metroul și îmi place!”

Impresionat de lupta surorii sale, Reeves a înființat o fundație pentru a-i ajuta și pe alții care se luptă cu aceeași boală. „Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face”, precizează el.

Viața lui Reeves a fost plină de provocări. Prietena lui, Jennifer Syme, a murit într-un accident de mașină în 2001, la un an după ce fiica perechii, Ava, s-a născut moartă.

Vedeta și-a amintit, de asemenea, cum tatăl său și-a părăsit familia când el avea trei ani și cum în 1993 și-a pierdut cel mai bun prieten, River Phoenix, din cauza unei supradoze de droguri.

„Munca a fost important, pentru că m-a ajutat să depășesc unele dintre momentele mai dureroase din viață. Fiecare platou de filmare îmi dă sentimentul că fac parte dintr-o nouă familie și mă simt norocos că pot avea un loc de muncă care îmi dă multe satisfacții.

Dar încă muncesc să găsesc mai multă putere interioară și înțelepciune și sper că privesc viitorul cu mai mult optimism”.

Poveștile despre generozitatea lui Reeves despre generozitate au devenit aurul de la Hollywood. El a dat odată aproximativ 75 de milioane de lire sterline din câștigurile sale din Matrix celor care lucrează în spatele camerelor.

A fost un gest care i-a șocat pe mulți, dar Reeves a vrut să demonstreze că ține cont de munca lor. Ba mai mult, la un moment dat, a fost fotografiat petrecând cu un bărbat fără adăpost, împărtășind mâncare și povești cu el ore în șir.

Când își descrie viașa, Reeves spune: „Este întotdeauna plăcut să deschizi ochii în fiecare dimineață și să vezi lumea – totul pare atât de simplu!

De aceea folosesc frecvent o expresie care îmi place foarte mult și care îmi dă liniște sufletească: „Sunt fericit să fiu aici”.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya