Gestul pe care Keanu Reeves l-a făcut pentru sora lui atunci când a aflat că e bolnavă

2 septembrie, 2022
ken11 jpg

Keanu Reeves a vorbit despre sprijinul pe care i l-a acordat surorii sale după ce aceasta a fost diagnosticată cu leucemie.

Născut în Beirut, Keanu Reeves împlinește astăzi 58 de ani. Actorul din Matrix a câștigat sume uriașe de bani pentru rolurile sale, precum și fani dedicați. 

Dacă faptele sale în fața camerei sunt celebre, generozitatea lui este uneori trecută cu vederea.

Când sora lui Kim a fost diagnosticată cu leucemie, Reeves a donat spitalelor 70% din taxa de film din The Matrix pentru a trata boala.

„Sora mea mai mică a avut leucemie. S-a vindecat, am donat 70% din câștigurile mele din filmul Matrix spitalelor care tratează leucemia”, spune Reeves. Sunt poate singura vedetă de la Hollywood fără conac. Nu am bodyguarzi și nu port haine de lux. Și chiar dacă valorez 100 de milioane de dolari, încă merg cu metroul și îmi place!”

Impresionat de lupta surorii sale, Reeves a înființat o fundație pentru a-i ajuta și pe alții care se luptă cu aceeași boală. „Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face”, precizează el.

Viața lui Reeves a fost plină de provocări. Prietena lui, Jennifer Syme, a murit într-un accident de mașină în 2001, la un an după ce fiica perechii, Ava, s-a născut moartă.

Vedeta și-a amintit, de asemenea, cum tatăl său și-a părăsit familia când el avea trei ani și cum în 1993 și-a pierdut cel mai bun prieten, River Phoenix, din cauza unei supradoze de droguri.

„Munca a fost important, pentru că m-a ajutat să depășesc unele dintre momentele mai dureroase din viață. Fiecare platou de filmare îmi dă sentimentul că fac parte dintr-o nouă familie și mă simt norocos că pot avea un loc de muncă care îmi dă multe satisfacții.

Dar încă muncesc să găsesc mai multă putere interioară și înțelepciune și sper că privesc viitorul cu mai mult optimism”.

Poveștile despre generozitatea lui Reeves despre generozitate au devenit aurul de la Hollywood. El a dat odată aproximativ 75 de milioane de lire sterline din câștigurile sale din Matrix celor care lucrează în spatele camerelor.

A fost un gest care i-a șocat pe mulți, dar Reeves a vrut să demonstreze că ține cont de munca lor. Ba mai mult, la un moment dat, a fost fotografiat petrecând cu un bărbat fără adăpost, împărtășind mâncare și povești cu el ore în șir.

Când își descrie viașa, Reeves spune: „Este întotdeauna plăcut să deschizi ochii în fiecare dimineață și să vezi lumea – totul pare atât de simplu!

De aceea folosesc frecvent o expresie care îmi place foarte mult și care îmi dă liniște sufletească: „Sunt fericit să fiu aici”.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg