Gestul şocant pe care Robert Wagner l-a făcut după moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood

10 decembrie, 2020
4 natalie2 jpg jpeg

Povestea de dragoste dintre Natalie Wood şi Robert Wagner nu este ceva ce ai putea vedea într-un film de dragoste, dar cu siguranţă ar putea fi transformată într-un thriller, plin de mister şi întrebări fără răspuns.

Moartea neaşteptată a celebrei actriţe a creat multe controverse, unii oameni susţin că iubitul ei Wagner este cel de vină. Sora lui Natalie, Lana, a făcut lumină în acest caz şi a făcut acuzaţii şocante despre cumnatul ei. Într-un interviu, Lana a descris comportamentul nebunesc al lui Wagner după moartea vedetei de la Hollywood.

Femeia a susţinut că Robert nu numai că a eliminat-o din viaţa lui, ci a avut o atitudine ruşinoasă şi faţă de fosta sa soacră. Lana a declarat că Wagner a aruncat-o pe mama soţiei sale moarte din propria casă. Robert a izgonit-o din casa pe care i-o dăduse Natalie, pentru că o dorea pentru fiica sa, Katie. A considerat că nu are nevoie de un loc atât de mare.

Katie Wagner este fiica lui Robert din a doua căsătorie cu Marion Marshall. Actorul nu s-a oprit aici. De asemenea, el a forţat un părinte îndurerat să-şi câştige existenţa răspunzând la e-mailurile fanilor săi. "Mamei mele i s-a acordat un salariu lunar de 2.000 de dolari pentru a răspunde la e-mailurile fanilor lui Robert. Obişnuia să adune fotografii, să scrie numele lui şi să trimită plicuri".

Actriţa a dispărut misterios din iahtul ei şi al lui Wagner în 1981, în timpul unei croaziere la Catalina, alături de prietenul lor, actorul Christopher Walken. Mai târziu, a fost găsită în apă, în largul coastei.

Moartea lui Natalie a fost cu siguranţă tragică, dar gândul că soţul ei se află în spatele ei este şi mai sfâşietor.

1 natalie1 jpg jpeg

Cum s-au întâlnit Natalie şi Robert

Natalie Wood l-a întâlnit pentru prima oară pe Robert când avea doar 14 ani. A simţit că el este alesul şi şi-a informat mama despre planurile ei de a se căsători cu el. ”Mă voi căsători cu acest bărbat”, i-a spus ea.

În 1957, Wagner a cerut-o în căsătorie pe Natalie El a plasat un inel cu perle şi diamante, pe care scria „Marry Me”, în paharul de cristal cu şampanie. S-au căsătorit mai târziu în acel an. Cu toate acestea, în 1962, cei doi s-au despărţit, dar s-au împăcat şi s-au căsătorit din nou în 1972. Cu toate acestea, pe 29 noiembrie 1981, ea a fost găsită moartă.

3 natalie3 jpg jpeg

În 2011, cazul ei a fost redeschis. Iniţial, se credea că Natalie s-a înecat după ce a căzut de pe iaht. Ancheta efectuată mai târziu a oferit piste noi. De această dată, căpitanul Dennis Davern a declarat că iniţial a minţit poliţia. El crede că Wagner a decis moartea actriţei.

El a mai povestit că Wood şi Wagner aveau o dispută cu puţin timp înainte de moartea ei. De asemenea, poliţia a fost forţată să reclasifice moartea Nataliei Wood de la „înec accidental” la „înec şi alţi factori nedeterminaţi”.

Au fost efectuate mai multe autopsii pe corpul Nataliei şi s-au descoperit vânătăi. Acestea indică faptul că Natalie a fost atacată înainte să îşi găsească sfârşitul.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}