Gesturi tandre între Emmanuel şi Brigitte Macron, la sărbătorirea unui nou mandat

25 aprilie, 2022
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (5) jpg

După o cursă electorală grea, cuplul prezidenţial a sărbătorit victoria asupra lui Marine Le Pen şi încă 5 ani la Palatul Élysées.

Ieri a fost ziua cea mare pentru Emmanuel Macron, care a câştigat încă un mandat prezidenţial în Franţa. După o campanie prezidenţială grea, cu un scor obţinut în primul tur electoral aproape cot la cot cu eterna sa contracandidată, Marine Le Pen, Macron poate răsufla uşurat. 

Ziua a fost caracterizată de către analişti ca fiind ziua decisivă pentru viitorul Franței, dar și al Europei, în contextul invadării Ucrainei de către Rusia lui Putin. Poate tocmai de aceea, francezii s-au mobilizat faţă de primul tur de scrutin şi au ieşit masiv la vot. Ceea ce a dat emoţii tuturor a fost valul de resentimente faţă de Emmanuel Macron, care nu a avut cele mai populare politici şi s-a arătat mult prea apropiat faţă de Vladimir Putin, având dese convorbiri telefonice cu acesta, de la începerea ostilităţilor ruse în Ucraina.

Francezii s-au exprimat, totuşi, în favoarea lui Macron, validându-l pentru încă un mandat prezidenţial, cu un procent majoritar de 58% din voturi. Victorie sărbătorită de partidul liberal de centru „La Republique en Marche” la Paris, pe Champs Élysées. 

Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (2) jpg

Emmanuel Macron a ajuns, împreună cu soția sa Brigitte, la scena amplasată chiar în faţa simbolicului Turn Eiffel., pe sunetele imnului european "Odă bucuriei" a lui Beethoven, având în jur un grup de copii. El s-a oprit pentru a-i întâmpina pe susținătorii săi, dând mâna cu aceștia. Totodată, el s-a arătat foarte tandru cu soţia sa, sărutându-i mâna în public şi având un schimb de priviri şi de zâmbete cu ea, pline de subînţeles.

La rândul său, Brigitte Macron s-a arătat foarte fericită de această victorie, chiar dacă în ultimele luni presa din Hexagon scria că între cei doi a intervenit o răceală şi, chiar şi când au mers să voteze în primul tur, ea s-a arătat rezervată şi n-a fost la fel de prietenoasă cu jurnaliştii.

Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (3) jpg

Dar, în marea seară a celebrării noului mandat, Brigitte Macron a dat, din nou, un exemplu de clasă şi eleganţă, transmiţând, inclusiv la nivel vestimentar, respectul faţă de această nouă reuşită a soţului său. Ea a îmbrăcat un deux-pièces cu pantalon de culoare bleumarin, având sacoul de inspiraţie militară, încheiat cu brandenburguri de culoare albă - amintind, cumva, de perioada napoleoniană.

Majoritatea a ales să aibă încredere în mine. Mulțumesc dragi prieteni, dragi compatrioți, tuturor oamenilor, știu ceea ce vă datorez, vă mulțumesc din inimă", şi-a început Emmanuel Macron discursul victoriei.

stanga
dreapta
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (9) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (1) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (10) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (5) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (7) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (6) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (2) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (3) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (4) jpg
Emmanuel Macron victorie un nou mandat 5 ani la Palatul Elysees Brigitte Macron gesturi tandre (8) jpg

"Mulți în această seară au votat pentru mine pentru a bloca extrema dreaptă și vreau să le mulțumesc și lor și să le transmit că înțeleg datoria care vine odată cu acest vot. De asemenea, am un gând și pentru cei care nu au votat, tăcerea este un răspuns. De acum încolo, nu sunt un candidat al unui partid, ci sunt președintele tuturor. Știu că pentru mulți dintre compatrioți care au votat pentru extrema dreaptă, înțeleg supărarea și furia lor și este responsabilitatea mea să le ofer și lor răspunsuri", a mai spus el, în uralele frenetice ale mulţimii adunate lângă Turnul Eiffel.Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg