Ghid pentru cumpărarea unui frigider

26 octombrie, 2021
1 frigider jpg jpeg

Frigiderele au devenit atât de inteligente şi de înaltă tehnologie, încât poate fi o alegere copleşitoare atunci când vine vorba de selectarea unui nou aparat pur şi simplu pentru a menţine alimentele şi băuturile reci.

Nu te teme, căci producătorul de frigider Beko a elaborat un ghid pentru a afla ce să cauţi atunci când cumperi un frigider.

În primul rând, dacă nu se va potrivi în bucătăria ta, nici măcar nu are rost să îl iei în considerare. Cel mai bine este să începi prin măsurarea spaţiului disponibil. Înălţime, lăţime şi nu uita de adâncime! Din fericire, frigiderele sunt probabil aparatele cu cea mai mare varietate dintre toate atunci când vine vorba de dimensiune. Începe de la o înălţime de numai 80 cm, cu modele full-size variind de la 120 cm la peste 200 cm - adică un frigider înalt. Din punct de vedere al lăţimii, dacă îţi lipseşte spaţiu, nu te îngrijora, un frigider Beko poate fi îngust până la 47 cm sau lat de până la 100 cm; orice vrei şi spaţiul tău îţi permite. Există şi o gamă largă de frigidere în funcţie de adâncime, cu modele variind între 54 şi 80 cm adâncime. În cele din urmă, nu uita că un frigider are nevoie de spaţiu pe toate părţile pentru a se ventila corespunzător, aşa că asigură-te că lăsaţi un spaţiu de aproximativ 5 centimetri între pereţi sau dulapuri atunci când măsori, inclusiv în spatele frigiderului.

Urmează capacitatea frigiderului. Dacă există doar 1-2 persoane în gospodărie, un frigider de 250-350 de litri ar trebui să fie suficient. Cu toate acestea, dacă locuieşti într-o gospodărie mare, cu multe guri de hrănit, sau dacă îţi place să faci cumpărături fără să îţi faci griji câtă mâncare poate încăpea în frigider, poate cauţi un frigider spaţios, cu o capacitate de peste 500 de litri. Mâncare nesfârşită pentru întreaga familie. Există, de asemenea, o dimensiune intermediară de 350-500 de litri pentru toţi cei cărora le place să aleagă calea de mijloc.

Poate că următoarea consideraţie de pe listă este poziţia congelatorului şi aici ai patru opţiuni. În primul rând, modelul clasic de congelator aflat în partea de sus; congelatorul se află deasupra frigiderului şi este, în general, modelul cel mai preferat pentru persoanele care accesează cel mai frecvent alimente congelate. Apoi, există şi modelul cu congelator inferios; pur şi simplu versiunea cu susul în jos a modelului clasic. Dacă îţi place ideea unui frigider la nivelul ochilor şi nu vrei să te apleci pentru a lua legumele, atunci aceasta este probabil opţiunea potrivită pentru tine. Următorul este modelul cu uşi franceze. Acest monstru are un frigider mare şi larg în partea de sus şi un congelator mare şi larg în partea de jos. Dacă mănânci multe fructe şi legume proaspete, aceasta ar putea fi alegerea pentru tine. În sfârşit, configuraţia verticală a modelului side by side este perfectă pentru cei care iubesc un frigider extrem de organizat! Atât frigiderul, cât şi congelatorul, deşi mai înguste decât celelalte modele, conţin mult mai multe rafturi şi îţi permit să accesezi cu uşurinţă atât alimentele proaspete, cât şi cele congelate.

O consideraţie din ce în ce mai importantă pentru cei conştienţi de amprenta de carbon este eficienţa energetică a frigiderului. Un frigider Beko ajunge la un nivel energetic A +++. La sfârşitul zilei, nu doar că salvezi mediul cu un frigider extrem de eficient, ci îţi salvezi şi contul bancar! Şi nu uita, indiferent de modelul pe care îl preferi, închide întotdeauna uşa frigiderului când nu ai nevoie de ea deschisă, chiar dacă doar pentru 30 de secunde; acest lucru va ajuta la menţinerea frigiderului frumos şi rece, precum şi la menţinerea consumului de energie scăzut.

Caracteristici frigider

Ultimul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare este cel legat de caracteristicile suplimentare. Am spus că un frigider este mai mult decât un simplu răcitor pentru alimente şi băuturi. Există câteva caracteristici suplimentare destul de elaborate care îţi pot face plăcere. Mănânci multe fructe şi legume proaspete? Ei bine, tehnologia EveryFresh+ de la Beko ajută în mod special la menţinerea acestor alimente proaspete pentru mai mult timp. Alte modele posedă rafturi flexibile şi detaşabile, astfel încât să poată încăpea chiar şi cele mai înalte şi mai ciudate articole în frigider.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg