Ghinion pe scenă! Taylor Swift a pierdut la VMA diamantul unui inel prețios

14 septembrie, 2023

Artisa a strălucit la VMA-uri, fiind cea mai premiată din cadrul ceremoniei. Cu toate acestea, a avut loc un incident care a tulburat-o.

Taylor Swift   profimedia 0805144153 jpg

Noaptea decernării premiilor MTV Video Music Awards (VMAs) 2023 a fost plină de emoție, petrecere și dans, mai ales pentru Taylor Swift. Artista a strălucit pe covorul roșu, etalând o rochie asimetrică Versace neagră, cu detalii metalice aurii și decupaj la spate, accesorizată cu multiple lanțuri aurii, pentru un aer rock-chic.

Mai mult, Taylor Swift a fost și vedeta galei, luând toți laurii și de data aceasta, cu un număr de 9 trofee Moon Person câștigate.

Dar, cu toate că părea că aceasta a fost noaptea ei de glorie și de sărbătoare, prezența ei la VMA a fost marcată și de un incident nefericit: Taylor a pierdut diamantul din inelul pe care îl purta. E vorba, desigur, despre o bijuterie valoroasă, un inel vintage cu onix și diamante de la renumitul brand Van Cleef & Arpels.

Taylor Swift   profimedia 0805115724 jpg

Inelul, evaluat la 12.000 de dolari, a atras atenția tuturor celor prezenți la ceremonie. Cu toate acestea, în timpul serii, fix diamantul central al inelului s-a desprins din montura lui.

În timpul transmisiunii VMA, camerele de filmat au surprins momentul în care Taylor și-a dat seama de pierderea prețiosului ei diamant. Pe înregistrare, cântăreața poate fi văzută arătând inelul deteriorat unui membru al personalului evenimentului, având o expresie îngrijorată pe chip. Imediat, personajul a fost mobilizat pentru căutarea pietrei prețioase, dar nu se știe dacă a reușit, într-un final, să-l și recupereze.

Cert e că, la finalul serii, când a urcat pe scenă pentru a accepta premiul pentru videoclipul anului pentru piesa Anti-Hero, inelul nu mai era pe mâna pe care îl purta.

Nu este prima dată când se întâmplă ceva similar la o ceremonie de premiere. La gala Billboard Music Awards 2018, Ariana Grande a trecut printr-o situație similară, când a pierdut un colier de diamante în valoare de 169.000 de dolari în timpul prestației sale.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg