Giani Kiriţă, penalizat pentru agresivitate de fanii emisiunii Exatlon

29 martie, 2018
giani kirita jpeg

Ratingul record al acestui reality-show cu profil sportiv a provocat şi efecte adverse ideii de competiţie şi asta din cauza prezenţei fostului dinamovist Giani Kiriţă în acest concurs.

După ce acesta a exagerat cu limbajul şi ieşirile violente împotriva rivalilor din competiţie, precum şi cu umilirea acestora cu diverse apelative jignitoare, numeroşi telespectatori au sancţionat bullyingul pe care acesta îl promovează prin comentarii acide, review-uri negative ale paginii de Facebook a emisiunii şi nu numai.

image

Cei mai pătimaşi dintre ei au trimis şi reclamaţii la CNA vizavi de comportamentul fotbalistului, iar numărul acestora a fost destul de mare, în jur de 700 de astfel de contestaţii. Însă cea mai recentă lovitură a contestatarilor lui Giani Kiriţă a venit în ediţia de aseară, când telespectatorii s-au mobilizat pe Facebook şi au votat împotriva echipei fotbalistului, ţinându-l în joc pe cel mai slab concurent de la Faimoşi, Oltin Hurezeanu, şi eliminând-o, prin urmare, pe una dintre sportivele bune ale acestora, Diana Bulimar.

Oltin Hurezeanu

Oltin Hurezeanu, Diana Bulimar şi Larisa Vasile au fost nominalizaţi pentru eliminare de către coechipierii lor, în emisiunea de marţi, însă Giani Kiriţă şi colegii lui nu se aşteptau să plece altcineva în locul celui considerat veriga slabă, Oltin Hurezeanu.

Numeroşi fani ai emisiunii au recunoscut pe pagina de Facebook Exatlon România că votul lor pentru Oltin a fost, de fapt, unul împotriva lui Giani Kiriţă, pe care l-au pedepsit indirect, ţinându-l în concurs pe cel mai slab coechipier al lui.

„Mesaj pentru Faimoşi: Nu vă puneţi cu judecătorul suprem: publicul! Asta a fost răspunsul la mizeria pe care aţi adus-o în acest concurs!“, a rezumat cel mai bine un user situaţia de aseară.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg