Gianluca Vacchi, tată la 53 de ani. Milionarul şi iubita au ales un nume neaşteptat fetiţei lor: "O iubim mai mult decât propriile noastre vieţi"

28 octombrie, 2020
6 gianluca vacchi tata la 53 de ani 5 jpg jpeg

Bucurie mare după nouă luni de aşteptare! Gianluca Vacchi şi Sharon au devenit părinţii unei fetiţe superbe! I-au ales şi un nume celebru, rara întâlnit!

Sharon Fonseca a născut o fetiţă perfect sănătoasă în dimineaţa zilei de 27 octombrie. Milionarul a fost alături de soţia sa în acele momente speciale şi a imortalizat totul. Imediat după ce fericitul eveniment a avut loc, Gianluca Vacchi şi-a anunţat şi fanii şi a postat pe contul de Instagram o poză de familie. Apare şi micuţa în poză care poartă un nume neaşteptat.

"Ea este cu noi… Sharon şi cu mine suntem fericiţi să anunţăm că în această dimineaţă fiica noastră Blu Jerusalema Vacchi s-a născut. Mulţumesc lui Dumnezeu că este sănătoasă şi deja o iubim mai mult decât propriile noastre vieţi.", a scris Gianluca pe Instagram.

stanga
dreapta
1 gianluca vacchi tata la 53 de ani 5 jpg jpeg
2 gianluca vacchi tata la 53 de ani 4 jpg jpeg
3 gianluca vacchi tata la 53 de ani 3 jpg jpeg
4 gianluca vacchi tata la 53 de ani 2 jpg jpeg
5 gianluca vacchi tata la 53 de ani 1 jpg jpeg
7 gianluca vacchi jpg jpeg

Gianluca Vacchi (53 de ani) şi Sharon Fonseca (25 de ani) sunt împreună din aprilie 2017.

5 gianluca vacchi tata la 53 de ani 1 jpg jpeg

Gianluca Vacchi. Cum a ajuns vedetă în online şi cum a făcut averea de milioane Playboy-ul Instagramului

În 2016, o filmare cu un cuplu dansând fără inhibiții pe muzică latino făcea înconjurul lumii... internetului. Un milionar italian și iubita lui de atunci, Giorgia Gabriele, cu 18 ani mai tânără, deveneau vedete peste noapte, cu milioane de fani pe rețelele sociale. Trupul său acoperit cu peste 100 de tatuaje, costumele impecabile, accesoriile personalizate, papucii de catifea, dansurile în slipi sau chiar în chiloți în livinguri fabuloase, pe terase, plaje de lux, yachturi sau în private jet-uri, l-au transformat într-unul dintre cele mai excentrice personaje din mediul online. „Nu mă tem să mă pozez în avioane private. Dacă o fac este pentru că merit“,sintetizează el aceste acțiuni prin care unii consideră că epatează. Dar cum a ajuns Gianluca Vacchi să ducă o asemenea viață de lux, înconjurat de femei, vedete și oameni influenți din întreaga lume?

La 25 de ani, după ce a terminat cursurile facultății de Economie și Comerț, italianul originar din Bologna se implica în afacerile familiei împreună cu vărul său, Alberto Vacchi. După câțiva ani în care s-au dedicat cumpărării și vânzării de companii și restructurarea anumitor firme ale familiei, cei doi au moștenit compania IMA, lider în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice. Cifra lor de afaceri este, în prezent, de câteva milioane de euro pe an.

7 gianluca vacchi jpg jpeg

Foto: Instagram