Gică Popescu are coronavirus. Cum se simte fostul fotbalist

8 septembrie, 2020
1 gica jpg jpeg

Gică Popescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Actual preşedinte al clubului FC Viitorul a fost testat, iar rezultatul s-a dovedit a fi pozitiv, dar nu prezintă simptome. Anunţul a fost făcut de staff-ul din Constanţa.

Gică Popescu are 52 de ani.  "FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei test Covid-19 efectuat individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale. În continuare se va aştepta un răspuns al DSP Bucureşti pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situaţii", se precizează pe site-ul clubului.

Gică Popescu este căsătorit cu cumnata lui Gică Hagi. „A venit în vizită la sora ei, soţia lui Gică Hagi, şi el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soţia lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, şi îmi spune într-o zi: «Aş veni, dar este şi cumnata mea la mine»", a povestit Gică Popescu la Antena 1.

Fotbalistul a rămas fascinat de Luminiţa. A încercat să facă rost de numărul ei de la Gică Hagi, dar acesta a refuzat: <<Nu-ţi dau numărul, descurcă-te!>>. „A trebuit să mă descurc şi m-am descurcat”, mărturisea Popescu.

„Luminiţa a venit la un meci al echipei naţionale şi am vorbit cu un prieten să mă aşeze la masă lângă ea. Am început să vorbim în seara aceea şi, de atunci, vorbim de 20 de ani”, mai spunea Gică Popescu.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg