Gigi Becali şi-a căsătorit fiica. Detaliile nunţii de 500.000 de euro

12 octombrie, 2019
2 nunta becali jpg jpeg

Gigi Becali şi-a condus astăzi fiica la altar. Theodora s-a căsătorit cu Mihai Mincu. Evenimentul a fost unul grandios şi ar fi costat în jur de 500.000 de euro.

Mai fericită ca niciodată, mireasa a purtat o rochie ca de prinţesă, cu trenă şi accesorizată cu o broderie discretă. La ceremonia religioasă au participat familia, prietenii, dar şi călugării de la Mânăstirea Frăsinei. "Ruga lor e auzită", a precizat Becali, care s-a declarat încântat de alegerea fiicei sale. "Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie".

În această zi specială, patronul FCSB şi Mihai au fost îmbrăcaţi de Alexandru Ciucu. “Mă ocup de vestimentaţia lui Becali de peste opt ani şi sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienţii care ştiu cel mai bine să pună în valoare ţinutele pe care le creăm. Pentru ziua nunţii fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, este la două rânduri, cu şase nasturi, acelaşi model pe care îl poartă de obicei. 

Ginerele a ales pentru cununia religioasă un smoking ivoire cu revere din mătase şi vestă neagră din cea mai preţioasa mătase brocart. Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipuşcă din mătase'', spune Alexandru Ciucu.

Petrecerea are loc la Palatul Snagov, unde sunt aşteptate în jur de 1.000 de persoane.

 „Am prezentat multe evenimente la viaţa mea si vă spun cu mâna pe inima că puţini ştiu să se distreze ca machedonii! Nunţile la ei sunt evenimente pline de bucurie, energie, ringul de dans e plin! M-am simţit excelent!”, a spus Cătălin Măruţă, care a jucat rolul de prezentator.

Foto: Mihai IonescuRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg