Gina Chirilă a întors toate capetele la Cannes! Cum a apărut soția lui Bogdan Vlădău

24 mai, 2023

Fostul manechin a defilat pe covorul roșu de la Palais des Festivals așa cum o făcea odinioară pe catwalk.

Gina Chirila (1) jpg

Soția lui Bogdan Vlădău continuă să facă furori și după ce a devenit mămică. Cu o siluetă ireproșabilă, o ținută elegantă și o atitudine de topmodel, Gina Chirilă a fost o adevărată senzație în alb pe covorul roșu de la Cannes.

Ea s-a numărat printre invitații care au asistat la premiera filmului celebrului regizor Martin Scorsese, ”Killers of the Flower Moon”. Și, pentru seara cea mare, ea a ales o rochie de-a dreptul ”killer”, cu un design sublim inspirat din era vintage, care, deși o acoperea întru totul în partea din față, i-a punctat foarte bine feminitatea și i-a conturat zonele cele mai senzuale: bustul, talia, spatele - singurul lăsat descoperit. 

Cu mâneci bufante, continuate cu mănuși, fronseuri pe piept și o trenă lungă, Gina Chirilă a avut un aer de-a dreptul regal. La farmecul creației românești, din colecția brandului autohton cu nume franțuzesc Vestiaire d’un Oiseau Libre, au contribuit și coafura clasică, cu părul prins în coc, și machiajul de tip Old Hollywood, dar și accesorizarea simplă cu cercei rotunzi din cristale și pantofi cu toc albaștri (cât de neașteptată și șic alegere) cu baretă prețioasă de la Jimmy Choo. Modelul Pearl este realizat din mătase naturală și are un preț de 480 de euro.

Fost manechin internațional, care a făcut parte din echipa de modele a celor de la Elite Model Agency, Gina Chirilă a avut șansa de-a se afla pe același covor roșu împreună cu mari staruri ale ecranului, precum Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, care fac parte din distribuția filmului ”Killers of the Flower Moon”.  

Pe lângă evenimentele ce însoțesc proiecțiile de film și conferințele de presă cu cineaști, Cannes-ul este recunoscut și pentru petrecerile sale fabuloase, din hoteluri, cazinouri, grădini sau chiar de pe iahturi, Gina având intrare și la evenimentele private.

FOTO: pagina personală, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg