Gina Pistol a împlinit 40 de ani! A plâns de ziua sa: "Am avut parte de cea mai frumoasă surpriză"

9 decembrie, 2020
4 gina pistol 40 de ani jpg jpeg

La 40 de ani trăieşte cele mai frumoase clipe din viaţa sa! Gina Pistol este însărcinată, curând ea şi Smiley vor deveni pentru prima dată părinţi!

Ziua de 9 decembrie este una specială, Gina Pistol aniversează ziua de naştere. De la prima oră a avut parte de o surpriză pe cinste. Smiley i-a făcut o urare specială:

"În această dimineaţă mă simt foarte răsfăţată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineaţa pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viaţă pe acest pământ şi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă daţi seama că abia eram trezită din somn, abia ieşită din baie şi bineînţeles că am plâns", a transmis ea în mediul online. 

Se pare că şi de ziua sa Gina Pistol munceşte, prezentatoarea este în studiourile de la Antena 1 alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Speak. Probabil se pregătesc pentru un nou sezon "Chefi la cuţite".

2 gina pistol insarcinata 1 jpg jpeg

Cine o înlocuieşte pe Gina Pistol la Asia Express, sezonul 4. Au început pregătirile

Milioane de telespectatori aşteptă cu sufletul la gură noul sezon de la Asia Express. Pregătirile au început deja, s-a aflat şi că prezentatoarea Gina Pistol va fi înlocuită. Este însărcinată şi în următoarea perioadă va naşte primul ei copil şi al lui Smiley. Iată primele detalii despre sezonul 4 al show-ului! "Asia Express" continuă, iar sezonul 4 este o certitudine. Click! a aflat că producătorii reality-show-ului difuzat de Antena 1 sunt în discuţii avansate pentru acest nou sezon, însă din cauza pandemiei planurile se schimbă de la o zi, la alta. Pe lângă blocajele deja ştiute, şi care ţin de pandemie, cum ar fi ţări carantinate, zboruri anulate, restricţii de circulaţie, există şi câteva probleme care ţin de bucătăria internă a emisiunii "Asia Express".

Iată ce s-a aflat până acum! Prezentatoarea Gina Pistol nu va mai fi disponibilă, având în vedere că este însărcinată şi ar trebui să nască în februarie-martie, aşa că se caută un înlocuitor. S-au luat mai multe nume în serios pentru acest show, de la Dorian Popa, la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toţi foşti concurenţi din primele trei sezoane.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg