Gina Pistol: "Am început să gătesc mai des, de când cu "Chefi la cuţite". Şi o fac la alt nivel!"
Antena 1 pregăteşte un sezon special de "Chefi la cuţite", care se va axa pe familii. Iată ce spune prezentatoarea show-ului despre provocările de pe platou.
Nici nu s-a încheiat încă difuzarea reality show-ului "Asia Express", că o vom vedea din nou pe Gina Pistol într-un alt proiect marca "Chefi la cuţite". E vorba despre o ediţie specială, doar cu familii, care se filmează chiar acum.
Într-o pauză de filmare, cei de la Antena Stars au reuşit să stea de vorbă cu Gina Pistol şi să afle câteva detalii de culise.
"Vă spun sincer că am început să gătesc mai des, de când cu "Chefi la cuţite". Şi o fac la alt nivel. Nu un nivel de concurent, dar mă uit cum arată mâncarea în farfurie şi folosesc ingrediente de care poate fugeam înainte.
Întreabată reuşeşte să se menţină, cu atâtea ispite culinare în jur, Gina Pistol a spus că: N-o să creadă nimeni, însă noi n-avem timp să mâncăm la platou. Şi atunci când se găteşte ceva bun şi miroase... întotdeauna se fac porţii fixe şi nu au timp să gătească şi pentru restul echipei, încă 20-30 de porţii în plus şi rămânem cu pofta."
Când mai are timp şi pentru ea, dacă mereu e la filmări? "Am fost plecată în India şi Sri Lanka două luni, după care m-am întors şi au fost Sărbătorile de iarnă, după care am fost la "Fructul oprit" - a fost un rol mic, a durat doar o jumătate de zi filmarea, dar a fost o adevărată plăcere să stau acolo pe platoul lor de filmare - iar acum avem ediţia specială de "Chefi la cuţite", "Familii la cuţite", după care începe imediat sezonul 7 de "Chefi la cuţite". Încerc să-mi dozez timpul şi să-mi organizez timpul în aşa fel să îmi păstrez timpul meu cu mine şi cu cei dragi, pentru că am nevoie de asta ca să fiu cea pe care voi o vedeţi la televizor.