Gina Pistol: de ce restricţii ţine cont pe perioada sarcinii: "Îmi este dor, dar nu mai pot"

12 octombrie, 2020
1 gina90 jpg jpeg

Gina Pistol este însărcinată pentru prima oară la 39 de ani şi recunoaşte că pentru această postură a trebuit să renunţe la foarte multe lucruri. Pentru moment, vedeta Antenei 1 a abandonat treburile casnice

„Ele fac curăţenie, dragele de ele. Ştiu. Şi eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curăţenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curăţenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colţurile casei. Exteriorul casei, pe coş, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol pe o reţea de socializare.

Smiley a vrut să filmeze momentul în care şi-a făcut pentru prima oară fetiţa la ecograf, dar s-a emoţionat şi a uitat.

“Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aştept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranţă, şi sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiţă a noastră cu braţele deschise. Habar nu am, nu ştiu la ce să mă aştept”, a spus artistul la o emisiune TV.