Gina Pistol, mărturisirea care a şocat comunitatea de mămici de pe Instagram. „Primele două săptămâni au fost groaznice!”

1 aprilie, 2021
2 gina2 jpg jpeg

Gina Pistol este o femeie împlinită. Josephine Ana, fiica ei şi al lui Smiley, le umple de bucurie casa şi sufletele, dar le acaparează şi cea mai mare parte din timp.

Într-o postare pe Instagram, Gina Pistol a ţinut să le împărtăşească fanilor săi câteva impresii după primele săptămâni de când şi-a adus fetiţa acasă. Plină de sinceritate, Gina le-a spus că îi este foarte greu, că doarme din ce în ce mai puţîn şi cât de dureros este să îşi vadă copilul plângând.

„Faţa mea după ce am dormit 5 ore, 5 ore legate, nenică. Am şi părul spălat. Ce să mai zic… mă declar o femeie fericită. Acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. (…) Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în faţa mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puţin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puţine vorbesc despre asta. Na, o spun eu.

Pentru mine a fost greu. Nu ştiu, furtună aia hormonală care te lasă răvăşită, te uiţi în oglindă şi nu te regăseşti deloc. E dureros când plânge şi nu ştii ce să-i faci că să-i alini suferinţa şi să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic şi psihic”,a dezvăluit Gina.

Gina a primit mii de mesaje de încurajare de la fanii săi, dar a declanşat şi furie în rândul comunităţii de mămici extrem de vocale de pe Instagram.

„A, şi legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu aşa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj şi să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc aşa, vă spun atât: «Mai scutiţi-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră şi aleg să fiu sinceră”, a încheiat prezentatoarea TV.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg