Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă! Prezentatoarea a plecat în vacanţă alături de Smiley, Speak şi Ştefania

29 septembrie, 2020
1 gina pistol e insarcinata 6 jpg jpeg

Nu, nu se mai feresc! După ani de zile în care s-au ascuns, iată că a venit şi marele moment, cel în care îi putem admira pe Smiley şi pe Gina Pistol împreună, în calitate de cuplu şi de viitori părinţi, căci da, Gina Pistol este însărcinată! Iată şi primele imagini cu burtica de gravidă!

Sunt împreună de aproximativ trei ani de zile, dar abia anul acesta, în pandemie, Smiley şi Gina Pistol au apărut în diverse fotografii, în nenumărate story pe Instagram, au confirmat că formează un cuplu, că sunt extrem de fericiţi împreună. Nu s-au mai ferit de ochii curioşi ai fanilor, au pozat împreună, iar apoi au urcat imaginile pe reţelele de socializare pentru ca aceştia să-i admire. 

De ceva vreme, de aproximativ două luni de zvonea că Gina Pistol este însărcinată. Nici prezentatoarea de la Antena 1, nici Smiley nu a declarat ceva despre acest subiect, dar recent, paparazzi click.ro i-au surprins împreună, pe seară, la o vizită la o renumită clinică de ginecologie. Multe vedete merg acolo printre care şi Adelina Pestriţu, şi Laura Cosoi. Se pare că şi medicul ginecolog al Ginei Pistol este acolo. În curând ea va deveni mamă, la 39 de ani, probabil în 2021. 

9 gina pistol insarcinata acum jpg jpeg

Acum, viitoarea mămică a apărut în ipostaze şi mai surprinzătoare, burtica i se vede şi mai bine! Gina Pistol, Smiley, Speak şi Ştefania se pare că s-au apropiat mult în ultima perioadă, au devenit prieteni aşa că au plecat într-o vacanţă de vis împreună, în Grecia. Şi-au făcut bagajele, iar în data de 28 septembrie au decolat din Bucureşti. 

Chiar în aeroport Speak a făcut un video în care i s-a observat burtica de gravidă a Ginei Pistol. Purta o rochie albastră, care era puţin mulată în dreptul abdomenului. Iată că viitoarea mămică se simte incredibil de bine, călătoreşte şi se bucură de momentele frumoase din viaţa ei. 

Recent, viitorul tătic i-a făcut şi o declaraţie superbă de dragoste. Smiley a încărcat pe reţelele de socializare o poză în care o priveşte cu iubire pe Gina. În descriere a scris: "A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, fiinţe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admiraţie; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza."

De declaraţie frumoasă de dragoste! E îndrăgostit lulea, nu?

2 gina pistol e insarcinata 7 jpg jpeg

Foto: Facebook, Instagram, ClickRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg