Gina Pistol se mută și ea la PRO TV: „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”

1 iulie, 2024

Marea mutare a celor 3 chefi e acum completă. Echipa lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu putea merge mai departe fără „zâna” lor, Gina Pistol.

Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg

PRO TV dă startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: „MasterChef România”. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă. Ei vor fi jurizați de Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea, care și-au încheiat socotelile cu postul Antena 1 și au semnat din nou cu Pro TV, locul de unde a început povestea lor de succes în televiziune.

Și, așa cum toți fanii celor 3 chefi au sperat, echipei i s-a alăturat și Gina Pistol, fără de care echipa n-ar fi fost completă.

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, „MasterChef” este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent „MasterChef”, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a mai spus Gina Pistol.

Totodată, am putea spune că Gina este acum „în familie” parte a familiei PRO TV, de vreme ce și soțul său, Maria Andrei alias Smiley este una dintre vedetele postului, cu două mari emisiuni la activ, „Vocea României” și „Românii au talent”.

Emisiunea „MasteChef” revine în această toamnă la PRO TV.



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg
Daniel Nuta jpg
FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg