Gina Vlădău, despre posibila eliminare a lui Bogdan Vlădău din concursul "Survivor România": "Îmi e dor de el, dar vreau să rămână în competiţie"

7 februarie, 2020
28 gina vladau 2 jpg jpeg

Se strâng rândurile în echipa Faimoşilor de la “Survivor România”, tensiunea din echipă îşi spune cuvântul şi aceştia au pierdut pentru a treia  oară jocul de imunitate în faţa eliminărilor.

Astfel, hotărârea echipei, în această săptămână a fost aceea de a nominaliza patru concurenţi spre eliminare - Lino Golden, Bogdan Vlădău, Asiana Peng şi Raul Cormos. Premiera acestei săptămâni, în consiliul de eliminare, a fost dată de faptul că Asiana şi Raul au avut acelaşi număr de voturi din partea colegilor, cei doi au intrat automat la propunerea de eliminare.

Gina Chirilă, soţia lui Bogdan Vlădău, este de părere că strategia echipei de a-l propune spre eliminare a fost una pripită, aceasta considerând că Bogdan este un pion important în cadrul echipei, prin echilibrul mental şi starea fizică.

“În ceea ce priveşte nominalizarea lui Bogdan, de a părăsi <Survivor România>, nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic cât şi psihic. Este un om important în echipă, poate dovedi mult şi are performanţe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămână mai puţin productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică şi va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!”, spune Gina Chirilă despre soţul său.

Gina Chirilă mărturiseşte că îi simte puternic lipsa lui Bogdan Vlădău, dar în acelaşi timp, este conştientă de abilităţile lui sportive şi îl susţine total în această experienţă unică, în show-ul “Survivor România”.

“Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el şi îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit şi ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el ştie asta, cu siguranţă simte. Va daţi seama că de abia aştept să îl văd acasă, dar în acelaşi timp îl susţin şi îmi doresc să rămână în competiţie. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Şi, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze”, adaugă Gina Chirilă.Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg