Ginger Rogers, partenera de dans a lui Fred Astaire, a fost căsătorită de cinci ori, dar n-a avut niciodată copii

7 ianuarie, 2022
5 ginger1 jpg jpeg

Unul dintre cele mai mari staruri ale Vechiului Hollywood, Ginger Rogers a fost o actriţă, dansatoare şi cântăreaţă care a câştigat Oscarul, a făcut parte din armata americană şi a jucat, la un moment dat, într-un turneu american de tenis. Însă cum a fost viaţa ei amoroasă?

În 1940, Ginger a câştigat Oscarul cu rolul din "Kitty Foyle", după cum ne informează Kennedy Center. În anii care au urmat, ea şi-a cizelat prestaţiile comice de pe marele ecran, însă a venit războiul şi a făcut atunci tot ce i-a stat în putinţă ca să ajute armata ţării ei. "Ne mândream foarte mult cu rolul pe care jucam fiecare în acea perioadă dificilă", a declarat ea în autobiografia "Ginger: My Story".

Tot efortul depus de ea la Hollywood a fost răsplătit, pentru că, în 1945, a devenit Cel mai bine plătit star de la Hollywood. Cu un venit de 300.000 de dolari, ea devenise al optulea cel mai bogat om din America. Dispusă să se reinventeze, Ginger a migrat spre televiziune în anii '50, unde a apărut în comedii, drame şi variety shows.

3 ginger3 jpg jpeg

Rogers a avut câţiva iubiţi faimoşi, precum Howard Hughes şi Jimmy Stewart, dar n-a fost prea norocoasă în amor. A ajuns la altar de cinci ori, dar a ajuns să divorţeze tot de atâtea ori. Avea doar 17 ani când s-a măritat pentru prima dată, cu comicul Edward Jackson Culpepper. Şi a divorţat de el doi ani mai târziu.

S-a căsătorit apoi cu Lew Ayres, în 1934, dar n-a rezistat mai mult de şase ani alături de el. A fost soţia actorului Jack Briggs din 1943 până în 1948, apoi şi-a unit destinul cu cel al actorului francez Jacques Bergerac din 1953 până în 1957, iar, ultima dată, a ajuns să-şi pună pirostriile împreună cu actorul şi producătorul William Marshall, în 1961, dar a divorţat şi de el în 1970.

"Dar, am avut câteva mariaje eşuate, dar mi-a plăcut dintotdeauna să fiu măritată. Să fiu companionul soţului meu a fost pentru mine la fel de natural ca respiratul", a declarat ea în cartea ei. Totuşi care a fost motivul pentru care niciuna dintre căsniciile ei n-a rezistat în timp? Viaţa pe care o ducea ea în showbiz a făcut de două ori mai dificil să-şi păstreze longevitatea relaţiilor ei sentimentale, după cum chiar ea a afirmat.

Acesta a fost şi motivul pentru care n-a devenit niciodată mamă. Asistenta ei personală timp de 20 de ani, Roberta Olden, a declarat pentru Fox News că Ginger n-a apucat niciodată să facă copii din simplul motiv că era tot timpul ocupată cu cariera ei. Olden a speculat, de asemenea, că fosta ei şefă nici n-a întâlnit niciodată bărbatul cu care să poată face copii.

Aceasta susţine că, în timp ce alte femei au sacrificat anumite aspective din viaţa lor pentru a rămâne însărcinate şi-a duce o sarcină până la capăt, Rogers s-a bucurat de cariera pe care o avea, aşa că a preferat să se concentreze pe realizările ei profesionale în loc de-a ajunge să cunoască maternitatea.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg