Gisele Bündchen a renăscut după divorț. Top modelul este mai relaxată ca niciodată

9 februarie, 2023
Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg

Gisele Bündchen dă senzație că tot ce avea nevoie în viață era ... un divorț. Top modelul radiază de când a devenit, oficial, femeie singură.

Se ocupă cu creșterea celor doi copii pe care îi are cu fostul soț Tom Brady, însă viața pare că are mai mult ... gust acum.

Și nu se plictisește absolut deloc. Paparazii au surprins-o în ipostaze minunate: face sport, iese la alergat cu câinele, face meditații de relaxare sau ședințe sexy pe plajă. Gisele Bündchen e toată un zâmbet și o energie. Recent, a mers cu fiica sa la călărie. În timp ce Vivian, în vârstă de 10 ani, călărea la pas, ea își sorbea fiica din priviri, de pe margine.

Recent, a făcut furori cu o ședință foto incendiară pe plajă, pentru Chanel. Top modelul a purtat un magnific costum de baie roz, întreg, care îi punea în valoare silueta ireală.

De când a divorțat de Brady, este foarte relaxată și pare că și-a regăsit echilibrul. Uneori, relațiile conjugale nu mai sunt ca la început, iar evoluția persoanelor implicate face imposibilă conviețuirea. Din felul în care se prezintă amândoi post-divorț, atât Tom Brady, cât și Gisele sunt vizibil mai liniștiți și mai fericiți.

Mai mult, este posibil ca un nou bărbat să fi intrat în viața celebrului model Gisele Bündchen, la puțin timp după neașteptatul divorț de Tom Brady. Aceasta este din ce în ce mai des văzută alături de instructorul de jiu-jitsu Joaquim Valente, un vechi prieten al său.

Tom Brady și Gisele Bündchen au anunțat pe 28 octombrie că au divorțat după 13 ani de mariaj și doi copii.

Top modelul brazilian, cunoscută drept unul din îngerii Victoria’s Secret, nu a ezitat să înceapă o nouă viață. Ba chiar a fost prevăzătoare și și-a cumpărat o proprietate foarte cochetă la Miami.

Cariera îi merge foarte bine și acum, cu fostul soț a rămas prietenă și au decis să-și crească împreună copiii frumos, iar cu Benjamin, 12 ani, și Vivian, 10 ani, se înțelege foarte bine. Recent au fost fotografiați împreună ieșind dintr-un mall, foarte fericiți.

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (2) jpg

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg