Gisele Bündchen petrece la Carnavalul de la Rio. Modelul de 42 de ani strălucește post-divorț

21 februarie, 2023
Gisele Bündchen Getty (1) jpg

Gisele Bündchen se distrează pe cinste la Rio de Janeiro. Celebrul top model s-a filmat dansând pe ritmuri specifice și da, are mișcările în sânge.

Recent divorțata Gisele Bündchen și-a făcut apariția la cel mai recent carnaval din lume, acela de la Rio. Oamenii se bucură nespus, după lunga perioadă în care festivalul nu s-a ținut, din motive pandemice. Acum COVID-19 este istorie, nimănui nu-i mai pasă de virusul care a schimbat fața omenirii. Gisele Bündchen a revenit în Brazilia natală pentru a se distra copios, în timp ce fostul soț e plecat cu copiii în vacanță. Tom Brady și Gisele Bündchen au anunțat pe 28 octombrie 2022 că au divorțat, după 13 ani de mariaj și doi copii. 

Chiar ei au făcut anunțul: „Eu și Tom am finalizat amical divorțul. Prioritatea mea a fost întotdeauna și vor continua să fie copiii noștri, pe care îi iubesc din toată inima. Vom continua să îi creștem împreună pentru a le oferi iubirea, grija și atenția pe care o merită. Decizia de a divorța nu este ușoară, dar ne-am distanțat. Îi doresc tot binele lui Tom”, a scris Gisele Bündchen pe rețelele de socializare.

Top modelul brazilian, cunoscută drept unul din îngerii Victoria’s Secret, nu a ezitat să înceapă o nouă viață. Ba chiar a fost prevăzătoare și și-a cumpărat o proprietate foarte cochetă la Miami.

Așadar, liberă, frumoasă și sexy, Gisele Bündchen s-a lăsat pradă ritmurilor fierbinți. Modelul trăiește viața din plin după ce a divorțat de Tom Brady, ba chiar s-a speculat în presă că trăiește deja o nouă poveste de amor cu instructorul de jiu-jitsu Joaquim Valente, un vechi prieten al său.  Nimic confirmat, până la ora actuală.

În 13 ani, este prima dată când Gisele Bündchen participă singură la carnaval.

În euforia momentului, modelul a publicat fotografii incendiare. Vedeta poartă pantaloni albi super mulați pe picioarele sale perfecte, sandale aurii cu toc și un top super decoltat, care îi lasă la vedere abdomenul impecabil și brațele zvelte.

Gisele Bündchen s-a distrat cu prietenii, în atmosfera incendiară, și a captivat atenția tuturor celor din jur.

Modelul de 42 de ani părea că s-a integrat perfect în euforia momentului, pe ritmuri de samba și alte acorduri braziliene.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg