Gisele Bündchen, ședință foto incendiară pentru noua colecție Louis Vuitton, costume de baie

28 martie, 2023
Gisele Bundchen jpg

Gisele Bündchen a participat la realizarea celei mai noi campanii de vară ale brandului de lux Louis Vuitton.

Top modelul originar din Brazilia a încântat iarăși cu naturalețea sa și corpul perfect, pus în valoare de un costum de baie întreg, din cea mai recentă colecție de lux Louis Vuitton.

Ședința foto a avut loc pe o plajă din Miami, Florida, iar Gisele Bündchen este plină de viață, spectaculoasă și într-o formă fizică de zile mari.

Gisele Bündchen are două mari priorități în viață: familia și cariera. Prima este reprezentată de cei doi copii a căror custodie o împarte cu fostul soț, Tom Brady. Divorțul lor a venit neașteptat, dar se pare că cei doi sunt mult mai fericiți așa. Există zvonuri potrivit cărora Gisele Bündchen ar avea o relație cu un vechi amic, un instructor de jiu-jitsu foarte chipeș.

Cariera însă este la fel de fulminantă ca-n prima tinerețe. Corpul fără cusur o ajută pe  Gisele Bündchen să semneze contracte grase, cu marii jucători de pe piața modei. Unul dintre ei este și celebrul brand de lux Louis Vuitton, în campania căruia a spus prezent, îmbrăcată cu cel mai recent costum de baie propus de ei.

Diva arată spectaculos pe plajă, alături de un geamantan de tip troller tot din colecția Louis Vuitton.

Imaginile care au apărut în spațiul virtual sunt adorabile, cu superba divă blondă alergând pe plajă, cu troller-ul după ea. Brazilianca arată impecabil în costumul de baie inscripționat cu logo-ul LV, cu decupaje în zona spatelui, care-i dezvăluie fizicul bine lucrat la sală.

Top modelul a acordat recent un interviu în care a vorbit despre viața sa și despre divorț. Ceea ce este cel mai important e faptul că Gisele Bündchen recunoaște că nu are niciun regret, întrucât și-a îndeplinit deja marele vis și cel care conta cel mai mult pentru ea, și anume să fie mamă. ”L-am cunoscut pe Tom la 26 de ani și am știut că vreau o familie. Chiar din momentul acela, am fost foarte pregătită pentru acest rol.”, a mărturisit pentru Vanity Fair  Gisele Bündchen.

Foto: Getty/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg