Gisele Bündchen, trasă pe dreapta

22 septembrie, 2011

Brazilianca este vitezomană! Au observat asta şi poliţiştii din statul Massachusetts, peninsula Cape Cod, o zonă cu limita de viteză de 90 km/h, pe unde Gisele a apăsat cu superbele ei picioare pedala de acceleraţie, gonind cu

Brazilianca este vitezomană! Au observat asta şi poliţiştii din statul Massachusetts, peninsula Cape Cod, o zonă cu limita de viteză de 90 km/h, pe unde Gisele a apăsat cu superbele ei picioare pedala de acceleraţie, gonind cu 112 km/h.

Ce se întâmplă când la volanul unui Cadillac SUV se află una dintre cele mai frumoase femei din lume - fie ea şi măritată (cu sportivul Tom Brady)? Poliţistul se intimidează şi se limitează la un avertisment verbal. Asta i s-a întâmplat lui Gisele, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, David Procopio. "I s-a dat un avertisment şi a fost lăsată să plece", a declarat Procopio. "I s-a amintit, însă, care e limita de viteză în această zonă", a mai specificat Procopio, care consideră că Gisele nu a avut parte de tratament preferenţial din partea poliţiei. De menţionat, însă, că brazilianca nu s-a putut abţine să şofeze cu viteză, deşi pe bancheta din spate a maşinii sale se aflau doi copii (unul dintre ei - fiul său şi al lui Tom Brady, Benjamin Rein).

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg