Giulia Nahmany a schimbat trei ţinute la Cannes

19 mai, 2015
giulia nahmany cannes 3 jpeg

Giulia Nahmany a fost prezentă, zilele acestea, la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde a luat parte la mai multe evenimente dedicate producătorilor de film. “În timpul Festivalului de la Cannes au loc o serie de evenimente conexe

Giulia Nahmany a fost prezentă, zilele acestea, la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde a luat parte la mai multe evenimente dedicate producătorilor de film.

“În timpul Festivalului de la Cannes au loc o serie de evenimente conexe, în afara premierelor de film. Se organizează recepţii la care vin doar producătorii şi investitorii, iar aici se pun bazele filmelor care vor fi produse în perioada următoare”, declară Giulia Nahmany.

Giulia nu a ratat nici câteva premiere, iar pe covorul roşu a îmbrăcat doar ţinute ale designerilor români. La premiera filmului “Irrational Man”, regizat de Woody Allen, românca a îmbrăcat o rochie neagră creată de Alina Cernăuţan, la premiera peliculei “Mia Madre” a afişat o sofisticată rochie albă semnată Ludmila Corlăţeanu, iar la petrecerea filmului “See of Trees” a atras priviri admirative într-o rochie aurie din noua colecţie a lui Stephan Pelger.

image

“La petrecerea de lansare See of Trees am cunoscut-o pe Sienna Miller, care este, totodată, şi una dintre actriţele mele preferate. A fost o întâlnire relaxantă, am râs mult, i-am povestit despre România şi chiar am invitat-o la noi în ţară, să decopere tot ceea ce avem de oferit”, continuă Giulia Nahmany.

La sfârşitul verii, Giulia Nahmany va apărea pe marile ecrane în al doilea film din carieră, “High Strung”, un musical în care joacă alături de Jane Seymour şi Maia Morgenstern.

image


Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}