Gloria Gaynor, interpreta hitului ”I Will Survive”, mesaj pentru Miley Cyrus: ”A venit rândul tău!”

20 ianuarie, 2023
FotoJetGaynor jpg

Cine nu a fredonat vreodată celebra melodie de despărțire ”I Will Survive”? Gloria Gaynor, interpreta care a scris istorie cu această melodie este impresionată de cea mai recentă piesă a lui Miley Cyrus.

Cu un timbru mai mult decât special, Miley Cyrus este posibil să devină noua Gloria Gaynor. Interpreta hitului ”I Will Survive” este foarte impresionată de noua melodie cu care a ieșit Miley. Aceasta se numește ”Flowers” și a apărut ca răspuns la despărțirea artistei de Liam Hemsworth. Piesa lansată recent vorbește despre o despărțire devastatoare și cum va reuși ea să își revină. Nu ne lipsesc nici indiciile, cântecul plin de durere a fost lansat ca un cadou, cu câteva ore înainte de ziua fostului iubit Liam Hemsworth.

Miley Cyrus, GettyImages 1239342522 jpg

Fiecare generație are nevoie de un hit emblematic, iar Gloria Gaynor e de părere că Miley Cyrus tocmai s-a înscris în cursa pentru această titulatură. Se iau în calcul tot, dar mai ales mesajul de împuternicire pentru persoanele care suferă din iubire.

”Noua ta piesă duce mai departe torța speranței în lume, torța împuternicirii, îi încurajează pe cei în suferință să găsească motivația de a depăși momentul, de a găsi tăria în ei înșiși și de a prospera. Bravo, Miley!”, este mesajul cântăreței Gloria Gaynor, artista care a dăruit lumii poate cel mai ascultat cântec de despărțire, căci se livrează speranța. Aceasta este foarte importantă, pentru cineva în suferință.

Gloria Gaynor își arată susținerea netăgăduită pentru Miley Cyrus și a postat melodia pe contul său.

Succesul de care se bucură piesa ”Flowers” este notabil, însă melodia vine la puțin timp după ce o altă artistă a scos o piesă de despărțire, mult mai plină de amărăciune. E vorba de Shakira, care îl face KO pe fostul iubit în cel mai recent hit, Sesiunea 53 cu BZRP.

 Clipul a zguduit Youtube-ul și a strâns 50 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. Melodia e ușor de reținut și fredonat și se potrivește mănușă multor cupluri. 

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}