Goldie Hawn a avut o aventură cu Warren Beatty. Fiul actriţei crede că faimosul actor ar putea fi tatăl său biologic

5 noiembrie, 2021
21 kurt12 jpg jpeg

Goldie Hawn a fost atât de încântată de fostul ei coleg, Warren Beatty, încât nu şi-a putut nega sentimentele pentru el. Ba mai mult, diva a dat de înţeles că au avut o aventură în toată regula.

 Goldie Hawn a dezvăluit că a a petrecut mai multe momente alături de colegul ei din „Dollars”, Warren Beatty. Actriţa a recunoscut că a fost îndrăgostită de el în timp ce filmau în 1971, în Germania. Cineva a întrebat-o pe Hawn în emisiunea Bravo TV care a fost starul ce a intimidat-o cel mai mult de-a lungul carierei ei la Hollywood. „Eram nervoasă, la început, când lucram cu Warren Beatty. Nu m-a intimidat”.

Întrebată dacă aspectul lui frumos a a făcut-o nervoasă. Hawn a spus : „Era atât de chipeş încât nu ştiam dacă or să îmi ardă ochii din cap dacă mă uit la el”. Apoi a menţionat că Beatty era cunoscut pe atunci ca bărbatul unei doamne.

Hawn a recunoscut că a căzut într-un fel sub vraja lui, iar când i s-a cert să spună dacă a avut vreodată un moment cu el, vedeta a replicat

„Am avut mai mult de un moment”.

Deşi Hawn a spus că nu poate intra în detalii despre interacţiunea lor, ea a menţionat că i-a cunoscut ambii părinţi şi a subliniat că acesta a fost un moment. În filmul „Dollars”, Hawn a jucat alături de Beatty în rolurile a doi jefuitori de bănci. Cei doi au apărut şi într-o altă producţie împreună, în 1975

Fostul soţ al lui Hawn, Bill Hudson, a susţinut în memoriile sale, „Two Versions: The Other Side of Fame And Family” că ea a recunoscut că l-a înşelat. Chiar şi o fostă colegă, Lee Grant, a confirmat, de asemenea, în cartea de memorii „I Said Yes to Everything”, că cei doi aveau într-adevăr o aventură.

Ea a remarcat că Beatty chiar s-a lăudat cu infidelitatea lor faţă de o altă actriţă, iubita lui de multă vreme , Julie Christie. Mai mult, Bill a susţinut că Hawn a avut mai multe aventuri în timp ce era căsătorită cu el. Fostul muzician a recunoscut că vedeta a mai avut o aventură cu actorul francez Yves Renier, adăugând că Hawn l-a implorat să aibă o relaţie deschisă, dar el a refuzat.

Şi-a amintit, de asemenea, de o conversaţie pe care au avut-o odată, în care Hawn i-a spus că se întâlneşte cu un alt  bărbat, pe nume Bruno, şi a aranjat ca el să vină să o viziteze în timp ce filma. Bill a explicat că Hawn i-a spus că bărbatul va veni acasă câteva săptămâni înainte ca ea să plece să filmeze în Denver cu George Segal.

El a mărturisit că a fost îngrozit de declaraţia lui Hawn şi a rămas nedumerit. Apoi a întrebat-o dacă i-a spus lui Bruno că ei sunt un cuplu. „Ea s-a uitat la mine, dar nu a spus niciun cuvânt. Acesta era tot răspunsul de care aveam nevoie.  <<Când ai terminat cu Bruno, poţi să mă suni”, i-am spus. “Ai numărul meu>> Şi am plecat”.

După scurta ei relaţie cu Bruno, Bill a susţinut că s-a întors la el cerşind iertare. El a adăugat că Hawn a plâns şi i-a mărturisit că el este sufletul ei pereche şi că ea ştie asta în adâncul inimii, dar a crezut întotdeauna într-o căsnicie deschisă. Fostul cuplu a fost căsătorit între 1976 şi 1982 şi au avut doi copii, actorii Kate Hudson şi Oliver Hudson.

Bill a divorţat de Hawn când Kate şi Oliver erau mici şi nu a păstrat legătura cu ei.

Între timp, fiul său, Oliver, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit odată, într-o postare pe Instagram, că este posibil ca Beatty să fie tatăl său biologic, asta în timp ce îi aducea un omagiu lui Kurt Russell de Ziua tatălui.

În postare, Oliver a făcut referire şi la Bill, spunând că îl vede îmbătrânind şi îşi dă seama cât de mult îI seamănă. 

Oliver a spus că nu contează care dintre cei trei bărbaţi îi este tată natural, dar că Russell, pe care l-a întâlnit când avea şase ani, l-a făcut bărbatul care este astăzi.

În ceea ce îl priveşte pe Beatty, după ce a fost cel mai legendar burlac de la Hollywood, a renunţat la toate celelalte femei pentru Annette Bening, pe care a distribuit-o în filmul său din 1991, „Bugsy”. Amorezii s-au întâlnit la prânz pentru pregătirea filmului , iar atunci Beatty a ştiut că viaţa lui se va schimba pentru totdeauna. El i-a promis lui Bening că nu o va urmări în timp ce filmează, dar s-a răzgândit spre sfârşitul filmărilor.

A invitat-o ​​pe actriţă la cină şi, deşi ea a ezitat la început, au ieşit în cele din urmă să mănânce şi de atunci sunt împreună.

Bening, în vârstă de 63 de ani, şi actorul din Virginia s-au căsătorit în 1992. Cei doi au patru copii împreună, Benjamin, 27 de ani, Ella, 21 de ani, Isabel, 24 de ani şi Stephen, în vârstă de 29 de ani.  

Cât despre Hawn , ea a continuat cu Russell şi au rămas împreună zeci de ani, în ciuda faptului că nu s-au căsătorit. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la „The One and Only” în 1966, dar abia după ce s-au reîntâlnit din nou pentru al doilea film, „Swing Shift”, au început să se vadă.

Înainte de a forma un cuplu cu Goldie, Russell a fost căsătorit cu Season Hubley din 1979 până în 1983, cu care are un fiu, Boston Russell. În comparaţie, Hawn bifase două mariaje. Primul ei soţ a fost Gus Trinkonis, cu care a stat din 1969 până în 1976, apoi a urmat Bill. Ea şi Russell şi-au întâmpinat primul copil, pe Wyatt Russell, în 1986, care s-a luat după părinţii săi şi a urmat o carieră în actorie.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg