Goldie Hawn a avut o aventură cu Warren Beatty

24 septembrie, 2011

Este ceea ce susţine fostul soţ al actriţei, Bill Hudson, în cartea sa de memorii Two Versions: The Other Side of Fame and Family. Dezvăluirile lui Bill nu sunt deloc comode pentru Goldie şi fiica celor doi, Kate Hudson.

Este ceea ce susţine fostul soţ al actriţei, Bill Hudson, în cartea sa de memorii Two Versions: The Other Side of Fame and Family. Dezvăluirile lui Bill nu sunt deloc comode pentru Goldie şi fiica celor doi, Kate Hudson.

Bill scrie că Goldie (azi în vârstă de 65 de ani) i-a recunoscut la un moment dat, pe vremea când erau căsătoriţi, că a avut relaţii extraconjugale cu Warren Beatty, partenerul ei din filmul Shampoo, şi cu actorul francez Yves Renier, implorându-l în urma acestor mărturisiri să aibă un mariaj deschis - lucru pe care Hudson nu l-a putut accepta. Mai mult, Goldie i-ar fi spus odată, pe un ton cât se poate de relaxat, că se întâlnea cu un suedez pe nume Bruno, care urma să vină special în America pentru a o vedea. "Va sta aici pentru vreo două săptămâni, înainte să plec la filmările din Denver, cu George Segal", îşi aminteşte Bill că i-ar fi comunicat soţia lui. "Am rămas cu gura căscată. N-am ştiut cum să reacţionez. Adică, stai puţin, parcă tocmai ne spusesem cât de mult ne iubim! Nu făcusem dragoste la nesfârşit în ultimele zile? Iar acum îmi spui că vine tipul ăsta şi stă cu tine? Şi o să-i zici despre noi? M-a privit şi nu mi-a spus un cuvânt. N-aveam nevoie de alt răspuns. I-am spus să mă sune după ce termină cu Bruno. Şi am plecat", povesteşte Bill. După ce şi-a încheiat aventura cu Bruno, Goldie s-a întors la Bill, potrivit dezvăluirilor acestuia. "Te iubesc. Tu eşti sufletul meu pereche. Ştiu asta în adâncul inimii mele. Doar că eu am crezut întotdeauna într-un mariaj deschis", i-ar fi spus Goldie, suspinând, soţului său.

Bill era membru al formaţiei The Hudson Brothers, în plin succes în anii 70, atunci când a cunoscut-o pe Goldie. Cei doi au divorţat în 1979, iar Hudson a rupt de ani buni legăturile cu copiii săi din acest mariaj, actriţa Kate Hudson şi fratele ei, Oliver. Este motivul pentru care Kate a declarat în urmă cu ceva timp că tatăl ei este, de fapt, actualul partener al mamei sale, Kurt Russell. Într-un interviu recent pentru promovarea cărţii sale, Bill i-a replicat fiicei lui că este "o răsfăţată de bani gata".

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg