Goldie Hawn a împlinit 77 de ani! Omagiul fiicei sale, Kate Hudson: ”Este o deschizătoare de drumuri!”

22 noiembrie, 2022
Goldie Hawn, Getty (4) jpg

Celebra actriță a împlinit luni 77 de ani, ocazie pe care fiica sa, la fel de cunoscuta Kate Hudson a folosit-o pentru a-și omagia mama, pentru o carieră impresionantă.

Goldie Hawn este câștigătoarea unui premiu Oscar și are o relație superbă cu fiica sa, Kate Hudson, care a făcut-o bunică. Kate are trei copii: Ryder, 18, Bingham, 11, și Rani, 4.

Se spune că Goldie este la fel de aurie și acum, septuagenară. Diva nu ezită să apară în emisiuni sau să facă ședințe foto alături de fiica sa, care îi seamănă izbitor. Aceasta are un profund respect pentru munca mamei sale și o numește o deschizătoare de drumuri.

Figură iconică a cinematografiei, Goldie Hawn este celebrată zilnic de familie, însă de ziua oficială, Kate Hudson nu a contenit cu laudele pentru mama sa.

”A provocat cele mai conservatoare minți, și-a dovedit valoare, ne-a deschis drumuri ca noi să pășim mai ușor. A tăiat buruienile care zgâriau gleznele femeilor, doar ca să le încetinească evoluția. Ei nu i-a păsat, a mers mereu înainte și nu a acceptat niciodată un refuz. Viața mamei mele este un tezaur de înțelepciune și sunt onorată s-o cunosc atât de bine.”, a adăugat vedeta din ”Cum să scapi de un tip în 10 zile”.

Kurt Russell este partenerul de viață al lui Goldie Hawn. În afară de Kate, Goldie Hawn mai are doi fii, Wyatt și Oliver.

goldie hawn in tinerete jpg jpeg

Kate Hudson a povestit mai demult și cum viața alături de mama sa este o comedie continuă. Actrița care a jucat-o magistral pe Dna Crăciun a participat la nașterea celor trei nepoți și, potrivit lui Kate Hudson, situația a fost pe cât de tensionată, pe atât de amuzantă.

Goldie Hawn a fost căsătorită de două ori, însă relațiile nu au funcționat. Cu Kurt Russell este împreună din 1983, însă nu s-au mai căsătorit. Viața actriței nu a fost mereu lapte și miere, chiar dacă zâmbetul molipsitor nu i-a pierit niciodată. Vedeta a povestit în emisiunea ”Good Morning Britain” despre depresia severă traversată în tinereţe.

”Eram foarte tânără când am intrat în depresie. Aveam 21 de ani, începeam să am succes, a fost foarte dificil. Eu nu ţineam neapărat să devin celebră. Atât de rea era depresia, că nu puteam nici să ies din casă, să mă arăt în public. A trebuit să muncesc mult cu mine ca să depăşesc această problemă”, a mărturisit Goldie Hawn, care în alte rânduri a declarat că, în acelaşi timp, s-a născut cu o predilecţie către fericire.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg