Goldie Hawn, sărbătorită inedit la aniversarea celor 78 de ani de viață: costume de baie sexy și soare

22 noiembrie, 2023

Vedeta de la Hollywood este adorată de copiii săi, Oliver Hudson, Kate Hudson și Wyatt Russell. Actrița care a jucat-o magistral pe doamna Crăciun arată fabulos la cei 78 de ani ai săi, împliniți pe 21 noiembrie.

FotoJetGoldie jpg

Aceste imagini sunt din luna octombrie. Putem ușor remarca în ce formă fizică de invidiat este legendara Goldie Hawn, o adevărată actriță de aur.

Frumusețea sa este legendară și emblematică. 

Goldie Hawn, Foto Profimedia (2) jpg

Familia care o adoră și-a dorit mult ca ieri să aibă parte de o aniversare răsunătoare.

Goldie Hawn, Foto Profimedia (1) jpg

Fiica actriței, superba Kate Hudson a distribuit pe Instagram chiar în dimineața zilei de naștere a mamei sale un filmuleț emoționant, în care o vedem pe legendara divă blondă a Hollywood-ului în ipostaze nemaivăzute până acum. Cadre de vacanță alături de familie. Cele mai multe ipostaze sunt din escapadele exotice de familie, în care Goldie Hawn s-a afișat foarte provocator, în costume de baie îndrăznețe. Actrița este o femeie splendidă, o mamă adorată și o bunică amuzantă. În compania nepoților, Goldie Hawn râde cu gura până la urechi. Iată aici omagiul video aniversar, distribuit de fiica sa, Kate Hudson.

Starul din ”Cum să pierzi un tip în 10 zile” a și notat în dreptul colajului video: ”Iată o femeie ușor de sărbătorit! La mulți ani pentru cea mai distractivă, frumoasă și inspirată mamă ✨ Te iubim mult, Gogo 🎉🎂 Alătură-te și tu folosind un singur cuvânt pentru a o descrie pe Goo sau spune ce înseamnă Gogo pentru tine. Și strigă la mulți ani! 🎁 Cuvântul meu pentru tine astăzi @goldiehawn este 💫 MAGNIFICĂ💫”, a conchis frumoasa Kate Hudson, actrița care-și divinizează mama.

Goldie Hawn a fost căsătorită cu Bill Hudson, iar din acest mariaj au rezultat doi copii: Oliver Hudson, 47 de ani și Kate Hudson, 44 de ani. Apoi, actrița a început o relație cu Kurt Russell, care durează de zeci de ani. Alături de celebrul actor mai are un fiu, pe Wyatt Russell, în vârstă de 37 de ani.

Familia lor extinsă este foarte unită.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg
Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg