Goldie Hawn şi Kurt Russell, după 25 de ani!

6 octombrie, 2010

Longevivul cuplu a fost surprins ieri seară (foto alăturat) la restaurantul Palmieri, din Beverly Hills. Goldie arată remarcabil pentru cei 64 de ani ai săi, alături de Kurt (59).

Longevivul cuplu a fost surprins ieri seară (foto alăturat) la restaurantul Palmieri, din Beverly Hills. Goldie arată remarcabil pentru cei 64 de ani ai săi, alături de Kurt (59). Cei doi au fost însoţiţi de fiul lui, Boston.

Sunt una dintre perechile de aur ale Hollywoodului, care au reuşit performanţa de a împlini un sfert de secol împreună. Fără a se căsători! De ce? „Pentru că ne-am descurcat foarte bine şi fără să ne căsătorim. Eu oricum simt că-i sunt devotată lui Kurt şi nu asta ar trebui să facă mariajul? (...) Amândoi suntem independenţi financiar. Ne-am crescut copiii minunat. Am făcut o treabă extraordinară la acest capitol şi pentru asta n-a fost nevoie să ne căsătorim”, declară ea.

Cei doi au o familie destul de extinsă: Goldie îi are pe Kate şi Oliver, copiii săi din căsnicia cu Bill Hudson, în timp ce Kurt îl are pe Boston, din mariajul cu Season Hubley. Iar împreună au un fiu de 24 de ani, Wyatt Russell. Dintre toţi urmaşii, Kate Hudson e cea faimoasă. Iar Goldie şi Kurt se pare că sunt foarte încântaţi de noul ei iubit, Matthew Bellamy, solistul fomaţiei Muse. Dacă Russell a luat de la el lecţii de chitară, Hawn îşi doreşte ca Mat să-i însoţească într-o vacanţă. Se pregătesc cumva din nou pentru rolul de socri mici?

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}