Goodbye to Gravity lovită din nou. A mai rămas un singur supravieţuitor

12 noiembrie, 2015
Goodbye to Gravity jpeg

Din păcate, şirul veştilor proaste continuă cu alte două decese, ambele având legătură cu trupa care concerta în clubul Colectiv.

image

Încă o dată, apropiaţii rockerilor de la Goodbye to Gravity sunt nevoiţi să adauge o nouă panglică de doliu şi alte lacrimi pentru pierderea celor dragi.

Atât basistul trupei, Alexandru Pascu (33), cât şi iubita solistului Andrei Găluţ, Mădălina Strugaru, au pierdut lupta .

image

Alexandru Pascu, care era internat la Spitalul Floreasca din Capitală, trebuia transferat încă de săptămâna trecută într-un spital din Germania, la cererea familiei, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului. Ieri s-a decis mutarea lui într-o clinică din Franţa, însă nici acolo nu a mai ajuns. A murit pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19.30. Alexandru era fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

image

Cât despre Mădălina Strugaru, şi ea ar fi trebuit mutată în unitatea medicală din oraşul olandez Beverwijk, odată cu iubitul ei, Andrei Găluţ, numai că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi a trebuit să rămână în îngrijirea medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Din păcare, azi dimineaţă, Mădălina a murit în urma arsurilor foarte grave.

Chitariştii trupei Googbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv.

image

Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

image

Din nefericire, bilanţul crunt al tragediei din Colectiv a ajuns la 53 de morţi.

Andrei Găluţ este singurul supravieţuitor dintre membrii trupei şi momentan se află într-un spital din Olanda, unde, după o operaţie reuşită, are ceva mai multe şanse să-şi revină.

image

Foto: Teodora MafteiRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg