Gordon Ramsay: ”Cu siguranţă nu las averea copiilor mei!”

11 aprilie, 2017
Gordon Ramsay GettyImages 633868736 jpeg

Are o vere de 160 de milioane de dolari, însă cei patru copii ai lui n-or să aibă viitorul asigurat! Celebrul bucătar Gordon Ramsay a dezvăluit că nu are de gând să le lase vreun ban urmaşilor lui!

Gordon este un tată strict

Starul ”Hell`s Kitchen” a declarat pentru The Telegraph că cei patru copii ai lui, respectiv Megan (18), gemenii Holly şi Jack (17) şi Matilda (15), nu vor primi niciun cent din averea lui, în afara de ajutorul pe care îl vor primi în achiziţionarea primului lor apartament. ”Categoric, nu va ajunge la ei, şi nu o spun cu răutate, e vorba că nu vreau să-i alint. Singurul lucru asupra căruia am convenit cu soţia mea, Tanya, este un procent de 25% depozit pentru un apartament, pentru fiecare dintre ei”, a mărturisit Gordon.

Tanya, alături de cele trei fete ale cuplului

Ramsay a povestit că şi atunci când zboară în vacanţe, copiii lui zboară la „economy class”, în timp ce el şi soţia lui zboară la ”first class”: ”N-au muncit nici măcar o secundă pentru a-şi permite asta. La vârsta asta, la etapa asta a vieţii, îmi spuneţi că au nevoie să stea la „first class”? Nu, n-au nevoie. Suntem destul de stricţi la asta”.

Gemenii Jack şi Holly

Cât despre banii de buzunar, Gordon a mărturisit că fiecare copil are un buget maxim. Astfel, adolescenta Megan primeşte 100 de dolari pe săptămână, iar ceilalţi primesc doar câte 50 de dolari. ”Şi trebuie să-şi plătească telefoanele din banii ăştia şi drumurile cu autobuzul”, mai povsteşte Gordon.

foto: Instagram / Getty



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg