Grăsuţele de la Hollywood. Au succes, în ciuda kilogramelor în plus

26 august, 2017
gasutele de la hollywood jpeg

Multe dintre actriţele de la Hollywood se plâng de faptul că sunt supuse în mod continuu presiunii  de a arăta bine la orice oră din zi, sau din noapte, fie că vorbim aici de stilul vestimentar, sau de forma fizică în care se află. Paparazzi vânează fiecare greşeală a lor, iar asta le demoralizează. Unele apelează la diete drastice pentru a se menţine în formă, altele nici măcar nu se mai chinuie să demonstreze ceva, atâta timp cât şi-au acceptat corpul şi se simt bine aşa cum arată. Nu toată lumea trebuie să fie model, iar frumuseţea nu stă în numărul pe care îl poartă la haine, aşa că, pe unele actriţe din Cetatea Filmului, kilogramele în plus nu le-a împiedicat să ajungă celebre. Cum nu toate personajele de film trebuie să fie 90-60-90, iar de multe ori trebuie să treacă prin schimbări drastice pentru un rol, implicând chiar slăbirea sau îngrăşarea, ele au reuşit să atingă succesul fix aşa cum sunt - naturale. Să vedem, aşadar, cine sunt plinuţele de la Hollywood cu un succes incomensurabil!

Melissa McCarthy

image

Este o actriţă de comedie, are 46 de ani şi nu a arătat niciodată ca un fotomodel, cu toate acestea, este una dintre cele mai simaptice şi apreciate din Cetatea Filmului. Vă amintiţi  filmul "Spioana", în care a jucat alături de Jason Statham şi Jude Law, ori "Identity Thief", alături de Jason Bateman. Acea grăsuţă simpatică care intră mereu în încurcătură şi este protagonista unor ipostaze hilare. Ar mai fi fost atât de amuzantă şi credibilă dacă ar fi arătat ca trasă prin inel? Ei bine, nu. Tocmai pentru acest atuu este potrivită să joace roluri în filmele de comedie, care, deloc surprinzător, au avut şi succes la public.

image

Rebel Wilson

image

O altă plinuţă la Hollywood, de data aceasta una blondă, de 37 de ani. Poate că Rebel Wilson este departe de perfecţiune în viaţa reală, însă s-a mulat perfect pe rolurile care i-au fost oferite până acum. Şi ea tot actriţă de comedie, Rebel a reuşit să stârnească interesul, dar şi râsul publicului prin talent, completat de apariţii atipice. Filmul "How to Be Single", în care a jucat alături de Dakota Johnson, ne-o prezintă pe această petrecăreaţă dezinvoltă care, probabil, nu ar fi avut succes dacă nu ar fi fost grăsuţă.

image

 Amy Schumer

image

Are 36 de ani, dar este la fel de dezinvoltă atunci când vine vorba de felul în care arată. A înţeles că trebuie să se iubească pe sine pentru a putea fi iubită şi de ceilalţi şi a reuşit să facă faţă cu brio presiunilor societăţii care o îndeamnau să arate ca un model. Ba mai mult, chiar nu-i pasă de ceea ce zice lumea despre felul în care arată, iar acest lucru se vede chiar şi pe conturile sale de socializare, pe care se afişează fără pudoare, fără haine, ori în costum de baie, nemachiată şi cu părul ciufulit, exact aşa cum este în realitate şi cum se simte bine. Vă mai amintiţi de "Trainwreck", filmul în care a jucat alături de Bill Hader, în pielea femeii de afaceri speriată de întâlnirea cu un bărbat? Poate că n-ar mai fi fost la fel de simaptică dacă ar fi arătat tipic, ca un model.

image

Kate Winslet

image

Nu a fost niciodată grasă, doar o femeie cu forme bine definite, încă de pe vremea când juca rolul lui Rose în "Titanic". Indiferent de felul în care a arătat de-a lungul anilor, cu kilograme în plus, sau mai suplă, succesul lui Kate Winslet nu a pălit sub acest aspect superficial. Talentul şi determinarea au ajutat-o să făcă nişte roluri de succes pentru care a fost premiată cu un Oscar.

image

Foto: Cinemagia, Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg