Gregory Peck a avut două mariaje, dar o singură mare iubire. Drama care l-a apropiat şi mai mult pe actorul din "Vacanţă la Roma" de soţia sa

28 iulie, 2020
6 anto4 jpg jpeg

S-au iubit cu ardoare şi cu pasiune şi au rămas împreună până la sfârşit. Lângă ea, Gregory Peck a învăţat să trăiască din nou. Chiar dacă în jurul lui roiau diverse frumuseţi hollywoodiene, şarmantul actor cu părul de culoarea abanosului nu radia decât lângă Veronique Passani i-a luat într-o zi un interviu şi l-a făcut al ei pe viaţă 

Numele lui Gregory Peck este asociat cu epoca de aur a Hollywoodului. De-a lungul lungii şi reuşitei sale cariere, Gregory a apărut în zeci de filme iconice, printre care To Kill a Mockingbird, Roman Holiday şi Gentleman’s Agreement.

Peck a fost căsătorit de două ori şi a avut cinci copii din cele două mariaje. Cu prima sa soţie, Greta Kukkonen, actorul a trăit 15 ani. Au avut trei băieţi şi aveau toate şansele să rămână o viaţă împreună, dar despărţirea lor s-a produs pe neaşteptate. La un moment dat, Greta a decis să plece, convinsă fiind că soţul ei are o singură mare pasiune, munca.

1 anto1 jpg jpeg

O nouă dragoste

După un divorţ dureros, Gregory Peck s-a concentrat asupra rolurilor sale. Iubirea a venit însă atunci când o aştepta cel mai puţin. Actorul a fost invitat la un interviu de o tânără reporteră franceză, Veronique Passani. Între cei doi s-a născut încă de la început o chimie unică. Ea a devenit strălucirea din viaţa lui şi a reuşit să îl readucă rapid pe linia de plutire.

7 alto9 jpg jpeg

Gregory şi Veronique s-au căsătorit rapid şi au avut împreună un băiat şi o fată.

Un destin sfâşietor

Spre deosebire de prima sa soţie, Veronique şi-a susţinut întotdeauna soţul în carieră şi era deseori văzută pe platourile de filmare.

Ea a fost cea care l-a ajutat pe Peck să facă faţă pierderii fiului său, Jonathan, care a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa într-un mod brusc. Atunci, actorul a fost doborât de o depresie cruntă şi a ales să îşi trăiască durerea în linişte, aşa că nu a mai jucat câţiva ani.

Jonathan părea copia fidelă a tatălui său, era un bărbat înalt şi frumos. Tânărul a lucrat la un post de radio şi mai apoi la o televiziune din LA. Fostul său şef îl descria pe Jonathan drept „unul dintre cei mai plăcuţi oameni pe care i-a cunoscut vreodată”. Avea doar 31 de ani când a plecat.

Uneori, timpul estompeză rănile cele mai profunde, aşa că sprijinit de soţie şi copii, Gregory Peck a găsit puterea interioară de a se reîntoarce pe platourile de filmare.

Prietenii cuplului spuneau despre Veronique că era o persoană veselă, care creea bună dispoziţie în jurul ei şi organiza petreceri de neuitat. Avea talentul excepţional de a aduce fericirea în casa lor.

Gregory Peck a murit în 2003, la vârsta de 87 de ani. În ultimele minute ale vieţii sale, starul a strâns pentru ultima oară mâna soţiei sale.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg