Greşeala din tinereţe a soţului Serenei Williams. De ce are un venit de "doar" 9 milioane de dolari?

20 noiembrie, 2017
nunta 2 jpeg

Unii zic c-ar fi multimilionar, alţii merg până acolo şi-l fac miliardar, comparându-l, probabil, cu grei ai tehnologiei precum Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Este vorba despre Alexis Ohanian, soţul în vârstă de 34 de ani al Serenei Williams, un antreprenor de succes de pe piaţa tech şi co-fondator al platformei Reddit.

150 de milioane vs 9 milioane de dolari

Cât valorează, el, de fapt? Ei bine, se zvoneşte prin piaţă că Ohanian ar avea un venit net de 9 milioane de dolari, bani pe care i-ar fi făcut după ce el şi partenerul lui, Steve Huffman, au vândut Reddit, în 2006, către compania Condé Nast.

Între timp, cei doi fondatori şi-au dat seama că vânzarea Reddit a fost o greşeală, potenţialul extraordinar al acesteia făcând-o să valoreze, azi, circa 1,8 miliarde de dolari.

Astăzi, acţionarul majoritar al platformei este compania Advance Publications, cea care deţine şi Condé Nast, dar fondatorii ei, Alexis Ohanian şi Steve Huffman, s-au întors pe poziţii de conducere în cadrul  afacerii IT. Soţul Serenei este director executiv, iar Steve Huffman este CEO.

Ei bine, din cauza unei greşeli din tinereţe (Ohanian avea 23 de ani când a vândut Reddit), Alexis a ajuns să deţină, azi, mult mai puţini bani decât celebra lui soţie. În 2016, Serena Williams deţinea un venit net de 150 de milioane de dolari, căruia i s-au alăturat banii câştigaţi în 2017, mare parte din parteneriate sportive.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg