Greşeală nepermisă a stiliştilor Angelinei Jolie! Cum au stricat extensiile prost aplicate o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu: ”Cineva va fi concediat!”

27 octombrie, 2021
1 angelina jpg jpeg

Angelina Jolie a punctat iarăşi o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu duminică, la premiera filmului ”Eternals” de la Festivalul de Film de la Roma.

Dar deşi rochia aleasă a fost o alegere fericită şi apreciată, nu putem spune acelaşi lucru despre hair-stiliştii vedetei. Diva a avut o coafură nepermisă, la acest nivel. Modul în care i-au fost aplicate extensiile de păr este puternic criticat, iar imaginile cu coafura şi gafa produsă au devenit virale.

După această situaţie neplăcută, specialiştii în domeniu au concluzionat: ”Cineva va fi concediat.”

Foarte prost aplicate aceste extensii în părul Angelinei Jolie. Imaginea a fost de perucă şi deşi actriţa este frumoasă, suplă şi a avut o rochie Versace încântătoare, problema iscată de coafură nu poate fi ignorată.

Priscilla Valles este un cunoscut hair stylist, o expertă în domeniu, şi confirmă că extensiile Angelinei au fost foarte neinspirat alese şi aplicate, făcând din apariţia sa un fiasco.

Reţelele sociale au fost invadate de comentarii: ”Nu sunt stilist, dar cred că cine i le-a aplicat era beat”. Cum s-a putut întâmpla una ca asta, în cazul unei asemenea vedete?

Priscilla Valles a comentat pentru PageSix: ”Nu a existat suficient material, nu a existat volum şi nu i s-a finisat părul. Extensiile au devenit evidente, când tocmai asta e ideea: să nu fie observabile.”

Experta a mărturisit că ea le-a aplicat extensii artistelor Megan Fox, Kim Kardashian şi Christina Aguilera cu succes. Din păcate, Angie a făcut o alegere extrem de proastă, iar rezultatul a fost dezastruos.

 Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg