Greşeli de modă pe care bărbaţii scunzi ar trebui să le evite

29 iulie, 2021
1 costum1 jpg jpeg

Dacă eşti scund şi vrei să dai impresia că eşti puţin mai înalt, este esenţial să eviţi greşelile de bază în modă pe care mulţi le fac.

Nu toată lumea s-a născut cu avantajul de a fi înalt. De fapt, mulţi bărbaţi au complexul staturii prea scunde, mai ales în raport cu femeile. Înălţimea este adesea este o problemă şi când vine vorba de îmbrăcăminte, dar mulţi bărbaţi scunzi fac greşeli când vine vorba de piesele vestimentare pe care le îmbracă, în încercarea lor de a părea mai înalţi.

Deşi, în general, nimeni nu ar trebui să-şi facă griji cu privire la statura lor scundă, dacă sunteţi unul dintre aceştia şi doriţi întotdeauna să arătaţi bine cu hainele potrivite, evitaţi următoarele greşeli clasice.

1. Alegerea mărimii greşite

Jachete prea lungi, pantaloni prea lungi sau un costum supradimensionat. Aceasta este o greşeală de bază. A purta haine mai mari decât mărimea potrivită vă poate face să arătaţi chiar şi mai scund. Aceasta nu înseamnă că nu poţi purta paltoane, ci mai degrabă că trebuie să găseşti dimensiunea potrivită pentru tine. În cazul unor bărbaţi foarte scunzi, poate fi o problemă să te adaptezi la dimensiuni mici, dar pentru asta ai nevoie de un croitor, care este esenţial pentru a avea întotdeauna o ţinută perfectă.

2. Să nu ai croitor

După cum am menţionat, croitorul este esenţial pentru bărbaţii scunzi (şi, în general, pentru orice bărbat). Acest lucru ne poate ajuta pentru ca hainele pe care le cumpărăm să se potrivească mai bine pe noi, ajustându-se cu adevărat la măsura noastră. Este şi mai important atunci când vine vorba de costume şi blazere, dar poţi ajusta şi blugi sau orice pantaloni, astfel încât să aibă măsura potrivită.

3. Îndoiţi lungimea pantalonilor

Dacă facem greşeala de a nu avea un croitor şi ajungem să cumpărăm blugi prea lungi, se întâmplă adesea ca unii să creadă că este suficient doar să-i îndoim pe lungime şi să ieşim cu ei aşa. Aceasta este o altă greşeală de bază. Acest lucru face ca partea de jos să arate mult mai groasă, ceea ce poate face pantalonii să arate rău sau să pară şi mai largi dacă purtaţi deja ghete. Este şi mai rău dacă pantalonii sunt prea mari şi tivul depăşeşte câţiva centimetri. Nu vă ajută aspectului.

4. Încălţăminte cu tălpi înalte

Noi înţelegem. Mulţi bărbaţi scunzi caută să câştige câţiva centimetri cu o talpă mai groasă care îi va ridica de la sol, astfel încât aleg ghete, adidaşi sau pantofi cu tălpi înalte. Aceasta este o greşeală, deoarece, din cauza tălpii, mulţi dintre aceşti pantofi sunt groşi, ceea ce conferă un aspect mai mare piciorului, ceea ce, ironic, te face să pari cu o statură şi mai mică. O talpă mai subţire poate modela piciorul şi poate crea o figură mai subţire care te poate face să arăţi puţin mai înalt.

5. Gulere de cămaşă foarte mari

De obicei, nu ne gândim la gulerele pentru cămăşi, cu toate acestea, ele sunt o parte cheie, mai ales dacă suntem scunzi. Fiind scunzi, gâtul nu este de obicei atât de lung, astfel încât un guler gros sau înalt ne poate face să arătăm rău. Pentru aceasta, este suficient să alegeţi cămăşi cu guler mic sau să optaţi pentru cămăşi de bărbaţi care au un guler diferit precum gulerul mandarin.

6. Cravate prea lungi

Cravatele care sunt prea lungi sau cu noduri prea groase nu sunt ideale pentru bărbaţii de statură mică. Acest lucru ocupă mult spaţiu din ţinuta care acoperă o mare parte din cămaşă, ceea ce nu este ideal. Cravatele scurte sunt o opţiune mult mai bună, atâta timp cât nu se vede că acoperă persoana sau ocupă prea mult spaţiu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}