Grimes, cu sarcina la vedere, la trei luni de la despărţirea de Elon Musk

29 decembrie, 2021
1 grimes jpg jpeg

Grimes stârneşte zvonurile că ar fi însărcinată, la trei luni de la despărţirea de Elon Musk. Ea şi miliardarul şi-au luat adio în septembrie, după o relaţie de trei ani.

Cei doi au împreună un fiu de 1 an pe care îl cresc acum împreună.

Însă cele mai recente apariţii ale lui Grimes au stârnit zvonuri că ar fi însărcinată cu al doilea copil. Şi nu e vorba de balonare sau haine largi, ci de o imagine postată pe contul său de socializare, unde fie în mod cert e gravidă, fie poartă un brâu fals. Ea a etichetat în poză fotograful şi designer-ul, aşa că poate fi vorba de un proiect pe care a ales să-l mediatizeze aşa. Fanii însă sunt convinşi că Grimes va fi iarăşi mămică, după comentariile pe care le-au lăsat.

3 grimes1 jpg jpeg

În stilul său nonconformist, Grimes are, ca de fiecare dată, ţinute şi apariţii atipice, parcă desprinse dintr-o lume fantastică.

Desigur, sunt luate în calcul toate posibilităţile, inclusiv Photoshop, până la declaraţiile sale oficiale, deşi o burtică proeminentă se zăreşte şi într-o imagine postată mai devreme pe contul de socializare.

Musk are 7 copii, inclusiv X Æ A-Xii, fiul pe care l-a făcut cu Grimes. Cei doi s-au despărţit amiabil, iar fondatorul Tesla a dat vina atunci pe felul diferit în care văd viaţa.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg