Guru fitness-ului Jack LaLanne a murit

24 ianuarie, 2011

Celebrul antrenor de fitness, cunoscut pentru emisiunile lui televizate cu exerciţii fizice, sfaturi pentru nutriţie şi pentru o viaţă sănătoasă, s-a stins din viaţă la vârsta de 96 de ani.

Celebrul antrenor de fitness, cunoscut pentru emisiunile lui televizate cu exerciţii fizice, sfaturi pentru nutriţie şi pentru o viaţă sănătoasă, s-a stins din viaţă la vârsta de 96 de ani.

Cel care a inspirat generaţii întregi de antrenori de fitness, creând un adevărat brand în domeniul body sculpting & wellness, a decedat duminică la reşedinţa lui din Morro Bay, California. Moartea a survenit în urma unui stop respirator cauzat unei pneumonii cronicizate.

Jack LaLanne nu a abandonat niciodată exerciţiile fizice şi stilul de viaţă sănătos, cărora le-a fost tributar până în ultima clipă. „Nu mi-am pierdut doar soţul şi o mare figură a Americii, ci şi un prieten bun şi cel mai iubitor partener pe care l-ar fi putut cineva avea“, a declarat cu tristeţe Elaine LaLanne, cea care i-a fost soţie timp de 51 de ani şi mamă a trei din cei patru copii ai săi.

În 2006, LaLanne glumea spunând „Nu-mi permit să mor. Mi-ar strica imaginea“. El era convins că „Singurul mod în care îi faci rău organismului e să nu-l pui la treabă. Inactivitatea este inamicul corpului şi, ţineţi minte, nu e niciodată prea târziu să te apuci să faci mişcare“.

Foto: facebook.comRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg