Gwen Stefani & Blake Shelton: un duo country-rock: „În cea mai întunecată perioadă din viaţa mea am cunos­cut-o pe ea''

13 decembrie, 2020
5 stef jpg jpeg

„Da, te rog!“, i-a răspuns cântăreaţa, cu oarecare disperare în glas, iubitului care a cerut-o de soţie. „Mulţumesc că mi-ai salvat anul 2020!“, i-a replicat, sec, starul country noii sale logodnice. Hm! Au oare aceleaşi sentimente şi aşteptări?

Extremele se atrag în mod vizibil în cazul celor două staruri atât de dife­rite ca gen de muzică practicat şi stil vestimentar afişat. La cât de îndră­gostită s-a arătat Gwen (51) în toţi cei cinci ani de când e cu Blake (44), n-am niciun dubiu că sentimentele ei sunt reale. Chiar puţin exage­rate, dacă e să analizăm disperarea ce trans­pare din răspunsul pe care i l-a dat lui Shelton pe 27 octombrie, când a cerut-o în căsătorie: „Da, te rog!“. De parcă el i-ar face ei o favoare. Dimpotrivă, omul ar trebui să mulţumească cerului şi pământului pentru frumuseţea de fată pe care o are lângă el. Şi, ce-i drept, o face câteodată în baladele lui country şi chiar pe social media sau prin interviuri: „În cea mai întunecată perioadă din viaţa mea am cunos­cut-o pe ea, ceea ce s-a dovedit a fi cel mai grozav moment din viaţa mea.“

Cei doi cântăreţi s-au întâlnit în 2014, când Gwen s-a alăturat echipei emisiunii The Voice, dar n-au devenit un cuplu până în 2015, când amândoi treceau prin câte un divorţ public şi scandalos, adică acea perioadă întunecată pe care a menţionat-o Blake. După 20 de ani petrecuţi cu rockerul britanic Gavin Rossdale, Stefani a pus punct mariajului cu tatăl celor trei fii ai ei, Kingston (14), Zuma (12) şi Apol­lo (6), după ce ieşise la iveală relaţia pe care acesta o avea, de trei ani, cu bona copiilor. La fel de umilit s-a simţit şi Blake când apăreau tot mai mult zvonuri legate de infidelitatea fostei sale soţii, Miranda Lambert, care s-ar fi apropiat nepermis de mult de cântăreţul country Chris Young, în turneele lor. Dar nici Shelton n-a fost vreo uşă de biserică în timpul fostei căsnicii, când ar fi avut o aventură cu Cady Groves, o colegă de breaslă care a făcut publică „prietenia“ ei cu Blake. Din păcate, ni­mic nu se mai poate dovedi acum în legătu­ră cu adevăratul motiv al divorţului Shelton-Lambert, pentru că presupusa lui amantă a murit anul acesta, la numai 30 de ani. După ce pornise un atac dur la adresa lui Blake, Groves dădea semne tot mai alarmante de anxietate şi singurătate în pandemie. Iar în luna mai a murit în mod total neaşteptat.

Se pare că ve­deta country, care tocmai se pregătea să-şi lanseze un nou album, şi-a înecat amarul în băutură după eşecul sentimental cu Shel­ton. Cum spuneam, proaspătul logodnic al lui Gwen nu e nici pe departe lipsit de păcate! Până şi relaţia cu Lambert şi-a început-o când era încă însurat cu prima lui soţie, Kaynette Gern. „Nu mai trăisem aşa ceva cu nimeni. Eram om însurat, iar eu cântam cu Miranda pe scenă şi mă îndrăgosteam până peste cap de ea!“ În ceea ce-o priveşte pe următoarea doamnă Shelton, a treia, pentru ea n-a fost dragoste la prima vedere cu Blake. Gwen a fost prietena cântăreţului country, umărul pe care acesta plângea post-divorţ, înainte să devină iubita lui şi acum logodnica. „Totul a fost atât de neaşteptat! M-am îndrăgostit de prietenul meu cel mai bun!“, confirma ea de curând. Dar, după „luni întregi de tortu­ră“ trăite la finalul mariaju­lui cu Gavin Rossdale, Ste­fani şi-a propus să nu se mai avânte în niciun mariaj prea curând. Şi s-a ţinut de cuvânt până pe 27 octombrie, când a ac­ceptat fericită inelul de logodnă de la iubitul ei. Se pare că cei doi amorezi plănuiesc de ceva vreme să-şi unească desti­nele.

Chiar au discutat şi negociat un contract prenupţial cu luni bune înainte de-a se logodi. Solista trupei No Doubt a ţinut să întocmeas­că un asemenea act după divorţul păgubos de Rossdale, care ar fi uşurat-o de 25 de milioane de dolari din cele 75 câte avea la acel moment. Nu-i mare diferenţa de avere dintre ei doi – ea are doar cu 50 de milioane mai mult decât Blake – însă se simte mult mai confortabil la adăpostul unui contract prenupţial. „Între­gul proces s-a petrecut fără opinteli. N-a fost emisă nicio pretenţie absurdă de nicio parte“, ne liniştea Us Weekly pe 2 noiembrie. Astfel, cântăreaţa dă, în sfârşit, dovadă de maturitate după un eşec marital răsunător şi o experienţă amoroasă incredibil de mică pentru showbi­zul american: Shelton e al treilea bărbat din viaţa ei! Înainte de Rossdale, Gwen mai avu­sese o singură idilă – cu membrul trupei sale, Tony Kanal, care a părăsit-o „în cel mai brutal mod cu puţină“, după 7 ani petrecuţi împreu­nă, şi care a inspirat hitul Don’t Speak (1995).

În ciuda aparenţelor, diva rock a anilor ‘90 e foarte tradiţionalistă şi cuminte. În timp ce păşea sprea altar, în 2002, ţinea în mână car­tea de rugăciuni a bunicii şi a acceptat să se mărite cu liderul trupei rock Bush numai după ce acesta a cerut binecuvântarea tatălui ei. Acelaşi gest galant l-a făcut acum şi Blake. Mai mult, cântăreţul country le-a propus co­piilor lui Gwen să participe şi ei la pregătirea cererii în căsătorie. „Blake a comandat un inel făcut special pentru Gwen“, dezvăluie un apropiat de-ai faimosului cuplu. Iar reacţia cântăreţei la primirea inelului de logodnă a meritat toţi banii! „Da, te rog!“, i-a răspuns ea nerăbdătoare lui Shelton. „Mulţumesc că mi-ai salvat anul 2020!... Şi tot restul vieţii mele. Te iubesc!“, i-a replicat acesta, mai în glumă, mai în serios.

După ce şi-au petrecut izolarea din pandemie împreună, la ferma lui din Okla­homa, Stefani a dat semne, încă din luna iunie, că e pregătită să mai dea o şansă mariajului, cerând Bisericii Catolice anularea căsniciei cu Gavin Rossdale. Din cauza pandemiei, însă, în­tregul proces poate fi amânat la nesfârşit, lu­cru care a mai domolit entuziasmul faimoasei logodnice: „N-a aşteptat atât ca să se mărite acum pe Zoom. Gwen îşi doreşte o ceremonie nupţială şi o petrecere în toată regula“, susţine un apropiat. Drept urmare, nunta celor două staruri muzicale va avea loc când actualele restricţii de distanţare socială vor fi ridicate. Până atunci, viitorii soţi au părăsit Oklaho­ma şi s-au întors în California, pentru un nou sezon al show-ului TV

. Şi, în calita­te de juraţi ai emisiunii - şi cumva proaspăt logodiţi? - compozitorii melodiilor

(2016),

(2018),

(2019) şi

(2020) au avut deja primele răfuieli în faţa camerelor de filmat. Dar totul pentru a creşte audienţa emisiunii, nu şi ten­siunea noastră dată de emoţii că diferenţele evidente dintre cele două staruri încep să se vadă tot mai mult, nu-i aşa?



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg