Gwen Stefani asaltată de întrebările fanilor, după ce le-a dat marea veste

1 martie, 2022
1 gwen stefani jpg jpeg

Gwen Stefani şi-a ţinut fanii cu sufletul la gură în ultimele zile. Le-a dat, încet, încet, câte o piesă de puzzle pentru a pune lucrurile cap la cap.

Un nou proiect în care este implicată superba cântăreaţă. A vrut să păstreze suspansul cât mai mult timp. La început, le-a oferit fanilor pe pagina sa de socializare un intro cu brăţări şi cu prim plan pe una dintre ele, pe care scris GXVE.

Mulţi urmăritori s-au întrebat ce poate fi. A urmat un scurt filmuleţ în care o vedem pe Gwen impecabil machiată şi cu un lanţ la gât, unde se regăsesc aceleaşi litere: GXVE.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani)

Iarăşi fanii s-au întrecut în a-şi da cu părerea ce le pregăteşte blondina, mai ales că a etichetat expresia #creammagie.

Având în vedere trecutul lui Gwen ca designer de fashion, este normal că mulţi s-au gândit la o linie de bijuterii. Fanii nerăbdători au primit, într-un final, răspunsul acestui puzzle de Instagram. Căci Gwen Stefani şi-a lansat o linie de produse cosmetice, mai exact, de make-up. Artista a scris într-o postare recentă că a finalizat un proiect drag, început acum 3 ani. Şi le-a dăruit fanilor şi câteva imagini din culise.

Gwen a primit felicitări pentru acest nou proiect care va fi disponibil începând cu 3 martie şi care a fost realizat în parteneriat cu celebra firmă de cosmetice şi make up Sephora.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg