Gwen Stefani, în vizită la părinţii iubitului. Ce spun vecinii?

17 decembrie, 2015
Blake Shelton Gwen Stefani jpeg

Blake Shelton a dus-o pe iubita sa, Gwen, să-i cunoască părinţii în Oklahoma - pe mama, Dorothy, şi tatăl vitreg, Mike Shackleford

Blake Shelton şi Gwen Stefani sunt şi colegi la show-ul "The Voice"

Cei doi se pare că au plăcut-o foarte mult pe artistă. Şi nu doar ei, ci şi vecinii. "Cred că Gwen n-a mai fost într-o zonă atât de rurală ca la noi. Va trebui să se obişnuiască. Blake a dus-o în toate micile localuri de la noi. Aici n-avem un Starbucks pe o rază de 50 de mile", a fost declaraţia colorată a lui Marilyn Philips, o prietenă a familiei Shelton, pentru Radar Online. "Se spune că opusele se atrag iar ăsta este exemplul perfect. Blake şi Gwen sunt din două lumi complet diferite iar asta cred că e provocator pentru ei!"

Mai mult, se pare că Gwen este mai plăcută acum decât era fosta soţie a cântăreţului country Blake Shelton, Miranda Lambert, la rândul ei artistă country. "De cânte ori venea pe-aici, Miranda nu voia să facă nicio poză cu noi", a dezvăluit Justin Perry, un alt prieten al familiei Shelton. "Miranda e o personaă foarte rece, înţepată. Şi mereu se comporta ca şi când era mai mare vedetă decât el!" "Va trebui, însă, să meargă şi la vânătoare cu el. Eu o s-o învăţ bucuros să tragă cu puşca şi o să-i aduc câţiva elani în bătaia puştii. Cred c-avem o puşcă roz pe-aici care-i va fi pe plac lui Gwen Stefani", a comentat plin de umor Larry Rigbsy, un alt vecin.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg