Gwen Stefani vorbește despre presupusul divorț de Blake Shelton. Ce ”nesiguranțe” simte în mariajul lor

10 aprilie, 2024

Gwen Stefani detaliază „nesiguranțele” pe care le simte în căsătoria ei cu Blake Shelton, în timp ce înlătură zvonurile despre divorț.

Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg

Cântăreața No Doubt și soțul ei s-au cunoscut în timp ce filmau la ”Vocea”, în 2014.

Poate că uneori blondina a lăsat nesiguranțele și scenariile s-o acapareze, însă e convinsă că se află pe drumul cel bun, iar mariajul cu Blake Shelton este ”ceea ce trebuie”.

Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (8) jpg

Cei doi alcătuiesc un cuplu superb! Însă nu au fost scutiți de zvonurile unui presupus divorț.

Autoarea hitului „I’m Just a Girl” și soțul ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale ”Vocea” acum zece ani, când artista a fost cooptată în juriu, în 2014. La vremea respectivă, erau căsătoriți, fiecare cu altcineva.

Întâlnirile romantice au început în noiembrie anul următor, după ce și-au finalizat divorțurile de Gavin Rossdale și respectiv de Miranda Lambert.

Când s-au cunoscut, amândoi treceau prin câte un divorţ public şi scandalos, o perioadă denumită de Blake drept întunecată. După 20 de ani petrecuţi cu rockerul britanic Gavin Rossdale, Stefani a pus punct mariajului cu tatăl celor trei fii ai ei, Kingston, Zuma şi Apol­lo, după ce ieşise la iveală relaţia pe care acesta o avea, de trei ani, cu bona copiilor!

La fel de umilit s-a simţit şi Blake când apăreau tot mai mult zvonuri legate de infidelitatea fostei sale soţii, Miranda Lambert, care s-ar fi apropiat nepermis de mult de cântăreţul country Chris Young, în turneele lor. Dar nici Shelton n-a fost vreo uşă de biserică în timpul fostei căsnicii, când ar fi avut o aventură cu Cady Groves, o colegă de breaslă care a făcut publică „prietenia“ ei cu Blake. Din păcate, ni­mic nu se mai poate dovedi acum în legătu­ră cu adevăratul motiv al divorţului Shelton-Lambert, pentru că presupusa lui amantă a murit în 2020.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit la ferma lor din Oklahoma în iulie 2021, iar astăzi cuplul lor e mai sudat ca niciodată. Artista a fost o mireasă atipică, în rochie roz.

Vorbind cu Nylon într-un nou interviu și o copertă înaintea reuniunii foarte așteptate ”No Doubt” la Coachella, Gwen Stefani a mărturisit când are perioade pline de îndoieli și nesiguranțe legate atât de ea, ca femeie, cât și de relație.

Ulterior însă se liniștește și își amintește că e ”îndrăgostită de cel mai bun prieten al său”. Diva neagă orice speculații legate de divorț, deși recunoaște că au momente de disperare sau de îndoială în viața de cuplu.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg