Gwen Stefani vorbește despre presupusul divorț de Blake Shelton. Ce ”nesiguranțe” simte în mariajul lor

10 aprilie, 2024

Gwen Stefani detaliază „nesiguranțele” pe care le simte în căsătoria ei cu Blake Shelton, în timp ce înlătură zvonurile despre divorț.

Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg

Cântăreața No Doubt și soțul ei s-au cunoscut în timp ce filmau la ”Vocea”, în 2014.

Poate că uneori blondina a lăsat nesiguranțele și scenariile s-o acapareze, însă e convinsă că se află pe drumul cel bun, iar mariajul cu Blake Shelton este ”ceea ce trebuie”.

Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (8) jpg

Cei doi alcătuiesc un cuplu superb! Însă nu au fost scutiți de zvonurile unui presupus divorț.

Autoarea hitului „I’m Just a Girl” și soțul ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale ”Vocea” acum zece ani, când artista a fost cooptată în juriu, în 2014. La vremea respectivă, erau căsătoriți, fiecare cu altcineva.

Întâlnirile romantice au început în noiembrie anul următor, după ce și-au finalizat divorțurile de Gavin Rossdale și respectiv de Miranda Lambert.

Când s-au cunoscut, amândoi treceau prin câte un divorţ public şi scandalos, o perioadă denumită de Blake drept întunecată. După 20 de ani petrecuţi cu rockerul britanic Gavin Rossdale, Stefani a pus punct mariajului cu tatăl celor trei fii ai ei, Kingston, Zuma şi Apol­lo, după ce ieşise la iveală relaţia pe care acesta o avea, de trei ani, cu bona copiilor!

La fel de umilit s-a simţit şi Blake când apăreau tot mai mult zvonuri legate de infidelitatea fostei sale soţii, Miranda Lambert, care s-ar fi apropiat nepermis de mult de cântăreţul country Chris Young, în turneele lor. Dar nici Shelton n-a fost vreo uşă de biserică în timpul fostei căsnicii, când ar fi avut o aventură cu Cady Groves, o colegă de breaslă care a făcut publică „prietenia“ ei cu Blake. Din păcate, ni­mic nu se mai poate dovedi acum în legătu­ră cu adevăratul motiv al divorţului Shelton-Lambert, pentru că presupusa lui amantă a murit în 2020.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit la ferma lor din Oklahoma în iulie 2021, iar astăzi cuplul lor e mai sudat ca niciodată. Artista a fost o mireasă atipică, în rochie roz.

Vorbind cu Nylon într-un nou interviu și o copertă înaintea reuniunii foarte așteptate ”No Doubt” la Coachella, Gwen Stefani a mărturisit când are perioade pline de îndoieli și nesiguranțe legate atât de ea, ca femeie, cât și de relație.

Ulterior însă se liniștește și își amintește că e ”îndrăgostită de cel mai bun prieten al său”. Diva neagă orice speculații legate de divorț, deși recunoaște că au momente de disperare sau de îndoială în viața de cuplu.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg