Goală și aurită la 50 de ani. Imaginea aniversară cu care Gwyneth Paltrow a uimit

28 septembrie, 2022
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg

Celebra actriță a împlinit 50 de ani și a marcat momentul cu o fotografie eveniment, în care pozează nud și este acoperită de vopsea aurită.

 Gwyneth Paltrow are un corp mai degrabă de 30 de ani, foarte tonifiat, lucrat intens, căci actrița nu-și neglijează orele de fitness sau de alergare.

În plus, vedeta pune mare preț pe echilibru și pe sănătatea mentală și sexuală a femeii. Iar corpul său în perfectă armonie cu sinele pare a fi cel mai bun ”costum” aniversar.

Gwyneth Paltrow 50 ani (1) jpg

Fondatoarea ”The Goop” nu este pudică, întrucât a explicat de nenumărate ori importanța de a te simți bine în propriul corp și de a-i arăta tratamentul pe care îl merită.

Paltrow a decis astfel să marcheze goală schimbarea prefixului și a mărturisit: ”Mă simt atât de bine că împlinesc 50 de ani! Vreau să dezvălui energia și optimismul pe care le eman.”

Actrița este și o antreprenoare de succes, prin platforma sa vinde produse de îngrijire, materiale video care împuternicesc femeile, care le învață cum să își recapete feminitatea, inclusiv să se masturbeze sau să aibă o viață sexuală împlinită, apelând inclusiv la jucăriile sexuale care se găsesc tot în platformă.

În timpul ineditei ședințe foto, Gwyneth Paltrow a spus că înaintarea în vârstă este un lucru minunat. Trebuie doar să ne deschidem și să ne schimbăm percepțiile. ”Pe măsură ce te accepți, ești intergră, asumată, viața ți se deschide în față.”

Actrița se postează în diferite ipostaze. Chiar și înainte de marea aniversare, Gwyneth a publicat o imagine cu ea în costum de baie, la care a scris: ”Îmi accept imperfecțiunile, pielea flască, ridurile. Îmi accept corpul și renunț la ideea de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitatea, logica sau umanitatea. Îmi accept umanitatea.”

Acum Paltrow militează pentru produsele nontoxice, chiar dacă în trecut a apelat la diverse proceduri estetice. Pentru ea, odată cu maturitatea, a venit și înțelepciunea. Pune pe corp doar produse cât mai naturale. Actrița are doi copii, Apple și Moses, cu fostul soț Chris Martin, de care a divorțat în 2016. Acum este căsătorită cu regizorul şi producătorul de televiziune Brad Falchuk.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc în Hamptons.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg